Iphone se 4 ar putea primi face id și o cameră de 48 megapixeli

Iphone se 4 ar putea primi face id și o cameră de 48 megapixeli

iPhone SE 4, care ar urma să fie lansat în 2025, ar putea beneficia de Face ID și de o cameră foto de 48 de megapixeli, similară cu cea de pe iPhone 15. De asemenea, ar putea avea un design asemănător cu cel al iPhone 14, dar cu un conector USB-C.

Oferta Emag

Potrivit unor zvonuri, Apple ar intenționa să folosească carcasa iPhone 14 pentru noul iPhone SE. Asta ar însemna că telefonul ar avea un ecran de 6,1 inchi, cu o crestătură pentru senzorii Face ID.

Telefonul ar cântări 165 de grame, cu 7 grame mai puțin decât iPhone 14. Uite cum se compară iPhone 14 cu iPhone SE 3 din punct de vedere al dimensiunii și greutății, conform MacRumors.

  • iPhone 14: 146,7 mm x 71,5 mm x 7,80 mm, 172 de grame
  • iPhone SE 3: 138,4 mm x 67,3 mm x 7,3 mm, 144 grame

Diferența principală între iPhone 14 și iPhone SE 4 este la nivelul camerelor din spate. iPhone SE 4 are o singură cameră pe spate, în timp ce iPhone 14 are două camere pe spate.

Dar asta nu înseamnă că iPhone SE 4 este inferior, deoarece această cameră unică poate fi de 48 de megapixeli, la fel ca și cea principală de pe iPhone 15. Și nu numai atât, ci iPhone SE 4 ar putea avea și butonul de acțiune Pro al iPhone 15.

Dacă zvonurile se confirmă, noul iPhone SE 4 va fi o actualizare majoră față de iPhone SE 3, care are un ecran de 4,7 inchi, Touch ID și conectorul Lightning.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Android 14 este acum disponibil pentru seria Galaxy Tab S8 și A73

Redmi Note 13R Pro: Imagini și specificații scăpate pe internet înainte de lansarea oficială

Elon Musk: Twitter era aproape de faliment