Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Microsoft a lansat recent o aplicație care îți poate face Windows-ul mult mai rapid, pe care o puteai descărca într-o versiune de testare de la sfârșitul anului 2022. PC Manager se ocupă de tot ce ține de sistemul tău, de la optimizarea memoriei, la ștergerea fișierelor inutile, de la repararea erorilor de configurare, la protecția împotriva virușilor.

“Microsoft PC Manager este un instrument oficial de securitate pentru desktop pentru utilizatorii din întreaga lume. […] Oferă, de asemenea, soluții la toate problemele, inclusiv manipularea rău intenționată a sistemului, lipsa spațiului pe disc, încetinirea sistemului și reclamele pop-up”, spune Microsoft despre utilitarul său în magazinul său de aplicații.

Practic, PC Manager îți aduce într-un singur loc, sau într-un singur pas, funcțiile programelor din Windows, cum ar fi Disk Maintenance, Task Manager, MSConfig și alte câteva instrumente de configurare care te ajută să îți îmbunătățești performanța calculatorului. Poți să vezi ce aplicații îți încetinesc sistemul, ce fișiere îți ocupă spațiul pe disc și să le ștergi ca să îți faci Windows-ul mai rapid.

În plus, îți oferă o nouă bară de stare și o bară de instrumente plutitoare, care îți arată câtă memorie folosești și îți dau acces rapid la instrumente precum Calculator, Notepad, Editor de imagini și o listă de comenzi rapide web. Poți să alegi tu ce elemente vrei să ai în bara de instrumente dintre cele oferite de program.

Aplicatia PC Manager se poate descărca din Microsoft Store accesand acest link.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GTA VI se lasă așteptat: ce decizie drastică a luat Rockstar

Samsung ar putea face un telefon pliabil surprinzător de ieftin

Windows 11 se instalează singur pe toate computerele

Un avion fără geamuri și fără zgomot. Noul avion al NASA care ar putea reforma transportul aerian.

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

Motorola Buds și Buds+: Accesorii la Superlativ

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Potrivit lui Bill Gates, profesorii artificiali vor apărea în câțiva ani

Xiaomi 14 Ultra primește, de asemenea, un kit de cameră care poate fi folosit ca o baterie externă

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit