Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Microsoft a lansat recent o aplicație care îți poate face Windows-ul mult mai rapid, pe care o puteai descărca într-o versiune de testare de la sfârșitul anului 2022. PC Manager se ocupă de tot ce ține de sistemul tău, de la optimizarea memoriei, la ștergerea fișierelor inutile, de la repararea erorilor de configurare, la protecția împotriva virușilor.

“Microsoft PC Manager este un instrument oficial de securitate pentru desktop pentru utilizatorii din întreaga lume. […] Oferă, de asemenea, soluții la toate problemele, inclusiv manipularea rău intenționată a sistemului, lipsa spațiului pe disc, încetinirea sistemului și reclamele pop-up”, spune Microsoft despre utilitarul său în magazinul său de aplicații.

Practic, PC Manager îți aduce într-un singur loc, sau într-un singur pas, funcțiile programelor din Windows, cum ar fi Disk Maintenance, Task Manager, MSConfig și alte câteva instrumente de configurare care te ajută să îți îmbunătățești performanța calculatorului. Poți să vezi ce aplicații îți încetinesc sistemul, ce fișiere îți ocupă spațiul pe disc și să le ștergi ca să îți faci Windows-ul mai rapid.

În plus, îți oferă o nouă bară de stare și o bară de instrumente plutitoare, care îți arată câtă memorie folosești și îți dau acces rapid la instrumente precum Calculator, Notepad, Editor de imagini și o listă de comenzi rapide web. Poți să alegi tu ce elemente vrei să ai în bara de instrumente dintre cele oferite de program.

Aplicatia PC Manager se poate descărca din Microsoft Store accesand acest link.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IBM a creat un cip inspirat de creierul uman. Ce poate face NorthPole?

Scurgere: Chatbot-uri teribil de inteligente testate de Google pentru a învinge ChatGPT

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch 2, Watch S3 disponibile in Romania.

YouTube te transformă în muzician cu ajutorul inteligenței artificiale cu Music AI Incubator.

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

Windows 11 va fi capabil să comunice prin USB la viteze extrem de rapide

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.

Ai curaj să ghicești care față e adevărată și care e făcută de inteligență artificală în poza asta?

Aspiratoare verticale fără fir – beneficii și caracteristici pentru o casă curată și sănătoasă

 Răcorește-ți smartphone-ul cu stil: Red Magic Cooler 5 Pro

Snapdragon 8 Gen 4 – Motorul Costisitor al Viitorului în Telefonia de Vârf

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!