Microsoft își îmbunătățește Copilot, asistentul AI care îți face imagini spectaculoase.

Microsoft își îmbunătățește Copilot, asistentul AI care îți face imagini spectaculoase.

Microsoft își aniversează serviciul de inteligență artificială generativă cu o serie de noutăți.

Microsoft a pus mâna pe tehnologia OpenAI, care a făcut furori cu ChatGPT și generatorul de imagini DALL-E, după ce a investit peste 10 miliarde de dolari în această companie. Astfel, Microsoft și-a lansat propriul chatbot de inteligență artificială, numit Bing Chat, în februarie anul trecut, care a primit ulterior și capacitatea de a genera imagini.

De atunci, Microsoft a schimbat puțin macazul și a redenumit serviciul ca Copilot AI Assistant, care a ajuns și în Windows acum câteva luni. Cu ocazia primei aniversări, Microsoft a adăugat și câteva funcții noi în portofoliul său.

Cea mai evidentă modificare este că Microsoft a dat o nouă față interfeței de utilizator a Copilot, atât pe web, cât și pe mobil (iOS, Android). Potrivit Microsoft, acest lucru a făcut platforma mai simplă și mai elegantă și a introdus o nouă secțiune care rulează deasupra câmpului de text și care propune diferite acțiuni (de exemplu, crearea unui logo, generarea de noi idei de produse etc.).

Mai interesantă decât aceasta, puteți folosi acum Designer-ul integrat în Copilot pentru a face minuni cu imaginile generate. Puteți face lucruri precum să evidențiați anumite elemente, să schimbați culorile, să estompați fundalul sau să aplicați un nou stil artistic. Cu această actualizare, tot ce trebuie să faceți este să scrieți o comandă de text, iar algoritmul va face restul. Uitați-vă la videoclipul de mai jos să vedeți cât de simplu este:

Microsoft vrea ca Copilot să fie folosit de cât mai mulți oameni, așa că, pentru prima dată în patru ani, a făcut o reclamă la Super Bowl în care își promovează asistentul AI versatil. Mai târziu în acest an, o nouă versiune de Windows va da probabil un avânt și mai mare serviciului, pe care Microsoft intenționează să îl bazeze pe inteligența artificială.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

[VIDEO]Exynos sau Snapdragon? Află cum se compară pe Galaxy S24 și S24+

Ce surprize ne pregătește Samsung pentru camerele foto ale modelelor Galaxy S24, S25 și S26 Ultra

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

Apple iPhone 16, cel mai așteptat telefon al anului 2024: Iată cum arată în imagini scurse

Noutate de la IKEA: Încărcătoare rapide la prețuri accesibile

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

Vivo X Fold 3 Pro va veni cu Snapdragon 8 Gen 3.

Xiaomi pregătește cipuri noi pentru smartphone-urile sale de top

Lux și Performanță: Honor Magic6 Ultimate si RSR Edition te așteaptă!

VW anunță integrarea ChatGPT în mașinile lor.

Următorul telefon pliabil Moto RAZR 2024 apărut în imagini