Bard AI se mută în Google Messages.

Bard AI se mută în Google Messages.

Tipsterul și cercetătorul de cod Assemble Debug a dat de funcția asta în versiunea beta 20240111_04_RC00 a aplicației Messages. Se pare că utilizatorii vor putea să pornească chat-uri RCS cu Bard în Google Messages. De asemenea, este posibil ca utilizatorii să poată băga Bard și în chat-urile cu alți utilizatori.

O captură de ecran a funcției arată că Bard va putea ajuta utilizatorii să scrie mesaje, să traducă limbi străine, să recunoască imagini și să afle alte chestii interesante. Acesta va studia locația utilizatorului și chat-urile anterioare pentru a da răspunsuri. De exemplu, îi puteți cere lui Bard să vă ajute să scrieți un mesaj text pentru șeful dvs. sau să vă dea idei rapide pentru cină.

bard ai in google messages

Liniile de cod găsite în versiunea beta arată că trebuie să aveți 18 ani pentru a folosi Bard în Google Messages.

Spre deosebire de alte chat-uri RCS, chat-urile cu Bard în Messages nu vor fi criptate de la un capăt la altul. În descrierea modului în care va funcționa asistentul AI din aplicație, Google notează că discuțiile Bard și datele aferente vor fi păstrate timp de 18 luni.

Google spune clar că utilizatorii nu ar trebui să scrie mesaje către Bard pe care nu vor ca un evaluator să le vadă. “Datele revizuite vor fi deconectate de la contul dvs. și păstrate timp de până la trei ani”, se arată în descriere.

Dacă activitatea Bard Activity este dezactivată, datele sunt păstrate pentru încă 72 de ore. Cu toate acestea, Google menționează că utilizatorii pot gestiona și șterge manual aceste date.

În prezent, funcția nu merge încă în Google Messages. Autorul pontului a reușit să facă capturi de ecran prin activarea unor indicatori Google Messages pe un dispozitiv cu root.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum îți știe Spotify ce-ți place să asculți? Inteligența artificială e răspunsul

Nothing Phone (2a) pret si disponibilitate in Romania.

Câteva date interesante scurse despre seria iPhone 17

Windows 11 nu mai merge pe căi ocolite: ce se întâmplă cu computerele vechi după actualizarea din acest an

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Alianța Apple-Google pentru Eliberarea de Urmăritori Indiscreți

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Telefoanele Samsung pot traduce live convorbirile telefonice

Actualizarea HyperOS ar putea veni în curând și la noi.

Topul Titanilor Mid-Range: Smartphone-urile care Dictează Puterea!

Pixel 9 Pro în Imagini Live – O Nouă Eră de Design la Google?