Săptămâna aceasta vine motorul de căutare ChatGPT, rivalul Google

Săptămâna aceasta vine motorul de căutare ChatGPT, rivalul Google

Frontiera digitală se încinge: Google Gemini și ChatGPT de la Microsoft sunt într-o competiție acerbă. Zvonurile zboară despre o nouă soluție de căutare web inspirată de ChatGPT, care ar putea fi dezvăluită pe 9 mai.

Un detectiv digital de pe Reddit a dat de urma unor certificate SSL noi pentru domeniul search.chatgpt.com. Mai mult, a dat peste un tweet misterios de la un influencer în inteligență artificială care spunea: „Search (dot) ChatGPT (dot) com May 9th” – un indiciu spre o lansare iminentă. În locul obișnuitei erori 404, subdomeniul afișează un mesaj enigmatic: „Not Found”, alimentând și mai mult suspansul.

Detaliile sunt încă învăluite în mister, dar strategia OpenAI de a lansa un motor de căutare pare să fie o mișcare calculată. Microsoft, un susținător de bază al OpenAI, nu a reușit să zguduie supremația Google cu Bing. Cu câteva luni în urmă, The Information a dezvăluit că OpenAI lucra la un produs de căutare web, parțial ancorat în Bing.

Toate semnele sugerează că produsul misterios ar putea fi pe cale să fie lansat. Se zvonește că noul motor de căutare bazat pe ChatGPT va furniza rezumate inteligente și răspunsuri prompte, într-un mod similar cu motorul de căutare Search Generative Experience (SGE) al Google.

9 mai e la o aruncătură de băț, așa că rămâne să vedem ce surprize ne rezervă OpenAI. Până atunci, aștept cu nerăbdare să aud impresiile voastre despre acest motor de căutare inovator bazat pe ChatGPT.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă Seria Pura 70: O Nouă Dimensiune a Inovației HUAWEI

Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.

Xiaomi 15 și OnePlus 13 vor avea cititoare de amprente cu ultrasunete. Ce înseamnă asta?

Apple Vision Pro, de la hype la hibernare?

Cu ADN-ul, datele tale nu se pierd niciodată în acest depozit nou-nouț.

Un Xiaomi misterios a fost văzut pe GeekBench. Iată ce se știe până acum.

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

Google aduce Chrome pe mașinile electrice și îți oferă mai multe funcții inteligente

Motorola a dezvăluit ce telefoane vor primi Android 14. Este al tău printre ele?

Tot ce trebuie să știi despre noile SSD-uri Samsung 990 EVO

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie