Google Pixel Fold S-au scurs specificațiile complete ale telefonului pliabil.

Google Pixel Fold: S-au scurs specificațiile complete ale telefonului pliabil.

Pe lângă imaginile viitorului model de prezentare al Google, au fost dezvăluite și specificațiile tehnice detaliate. Dacă acestea se dovedesc a fi adevărate, nu au mai rămas multe surprize pentru spectacol.

pixel fold
Pixel Fold

Cu puțin mai mult de o săptămână înainte de lansarea planificată a noului dispozitiv cu marcă proprie al Google, au apărut online o serie de detalii aparent exacte despre capacitățile viitorului produs. Materialul legat de Pixel Fold, care a fost tratat deocamdată ca un secret comercial, a fost împărtășit publicului de către Evan Blass, cunoscut drept un leaker de centură neagră.

Imaginile randate de mai sus și de mai jos confirmă speculațiile despre design care au fost lansate anterior. Noul telefon al Google are un ecran extern de 5,8 inci și un ecran intern de 7,6 inci atunci când este deschis, la fel ca principalul său rival, Samsung Galaxy Z Fold 4. Se pare că ambele panouri au o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

În ceea ce privește parametrii fizici, Pixel Fold cântărește 283 de grame, iar atunci când este pliat, acesta măsoară 139,7 mm înălțime, 79,5 mm lățime și 12,1 mm grosime. Atunci când este deschis, lățimea crește la 158,7 mm, în timp ce grosimea se micșorează la 5,2 mm. Avantajul unui telefon pliabil este, de asemenea, bine demonstrat aici: telefonul se pliază pentru a încăpea perfect într-un buzunar, dar dacă aveți nevoie de un ecran mai mare, nu trebuie să căutați o tabletă.

specificatii google pixel fold

Sistemul de calcul al telefonului Fold este alimentat în principal de cipul Tensor G2 de la Google, dar este sprijinit și de un coprocesor Titan M2 special conceput pentru sarcini de securitate. În ceea ce privește memoria, clienții se pot baza pe 12 GB de memorie RAM, iar spațiul de stocare poate fi de 256 GB sau 512 GB la alegere.

În ceea ce privește fotografiile, o cameră principală de 48 de megapixeli, o cameră ultra-wide-angle de 10,8 megapixeli și un teleobiectiv Dual Pixel de 10,8 megapixeli pot lucra împreună. Arsenalul este completat de o cameră de 8 megapixeli în interiorul dispozitivului.

Clasificat IPX8 pentru rezistență la apă, Fold este disponibil în două variante de culoare (obsidian și porțelan) și se pare că va rezista până la 24 de ore datorită bateriei sale de 4821 mAh.

Prezentat ca fiind dispozitivul cu „cea mai durabilă balama”, Pixel Fold ar putea debuta oficial la Google I/O săptămâna viitoare. Se așteaptă ca dispozitivul să aibă un preț de aproximativ 1.700 de dolari, aproximativ același preț cu cel al modelelor cu capacități similare ale rivalului Samsung.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mașini electrice vs. mașini clasice: 3 lucruri bine de știut

Prețurile OnePlus 12 și 12R au fost dezvăluite: cât costă noile telefoane și cu cine se bat.

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Snapdragon 8 Gen 4, mai tare ca Apple M2? Ce zice un test de laborator

OnePlus Watch 2 vine cu surprize: ce știm până acum

Review Apple Vision Pro și videoclip de unboxing înainte de lansare oficială.

OnePlus 12, telefonul care te va lăsa fără cuvinte: Ecran de vis, procesor de rachetă și cameră de extratereștri 🚀👽

Bombă: a apărut un video cu GTA 6. Uite-l Aici

Potrivit lui Bill Gates, profesorii artificiali vor apărea în câțiva ani

Qualcomm își arată mușchii cu Snapdragon 8 Gen 4: Un cip pentru jocuri grele.

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor