A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

În arena tehnologică, unde fiecare milimetru de performanță contează, iPhone 16 se pregătește să intre în ring cu un nou aliat: chipsetul A18 pe 3nm. Dar nu orice A18 – vorbim despre versiunea Pro, un gladiator care promite să lase în urmă chiar și performanțele impresionante ale predecesorului său, A17 Pro.

Scena se deschide cu un test Geekbench care pare să confirme zvonurile: A18 Pro nu doar că își întrece predecesorul, dar o face cu o creștere de două cifre în scoruri. Este ca și cum A17 Pro ar fi un sprinter olimpic, iar A18 Pro ar fi Flash – pur și simplu în afara graficelor.

gbtest.webp

Dar adevărata măsură a puterii vine când pui față în față două forțe aparent imposibil de egalat. Pe de o parte, avem A18 Pro, cu un scor single-core de 3570 și un scor multi-core de 9310, cu 22% și respectiv 28% mai rapid decât A17 Pro. Pe de altă parte, intră în scenă Snapdragon 8 Gen 4, bestia Qualcomm, care ridică ștacheta și mai sus, cu un scor multi-core ce depășește pragul de 10.000.

În acest context, Wccftech ne amintește că suntem doar la începutul spectacolului. Performanța este doar actul de deschidere, iar echilibrul între putere și eficiență energetică va fi actul principal. Așadar, rămâne să așteptăm cu sufletul la gură următoarele teste de benchmark pentru a vedea cum se va desfășura această bătălie epică între titani, unde A18 Pro și Snapdragon 8 Gen 4 nu sunt singurii concurenți, ci și Dimensity 9400 de la MediaTek își face loc pe podium.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

Bard AI se mută în Google Messages.

Testele nu mint: 8 GB de RAM nu se bat cu 16 GB de RAM – nici măcar pe Mac-uri.

Redmi 13C, noul „must-have” gadget de la Xiaomi, care tocmai aterizează in Romania.

Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

De acum ChatGPT vă poate citi răspunsurile.

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Editați sunete pe iPhone rapid și ușor cu Readdle Documents

OnePlus 13 și secretul designului său revoluționar. Primele randări aici!

Xiaomi pregătește o surpriză electrizantă cu SU7!

Funcția de partajare a parolelor ar putea ajunge în curând pe Android