Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

În urma negocierilor dintre Epic și Apple, a devenit clar că Epic Games intenționează să-și deschidă magazinul virtual pe platforma iOS. Însă, Epic Games Store nu se va limita la iOS; se preconizează că Fortnite și alte titluri populare vor fi disponibile și pentru utilizatorii de Android într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Recent, pe un canal oficial, Epic Games Store a anunțat cu entuziasm planurile de extindere pe iOS și Android. Detaliile exacte privind data lansării pe aceste platforme nu au fost încă dezvăluite.

Epic Games Store oferă dezvoltatorilor o ofertă avantajoasă, permițându-le să rețină 88% din veniturile generate de jocurile încărcate, în timp ce restul de 12% este atribuit Epic. Se estimează că această politică generoasă va fi aplicată și în cazul versiunii mobile a magazinului.

Această strategie ar putea reprezenta un avantaj competitiv major, având în vedere că Google impune o taxă de 15% din primele 1 milion de dolari de venituri anuale ale unui dezvoltator, care ulterior crește la 30% după depășirea acestui prag.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum IA schimbă fața campaniilor politice: robotul de apelare care vorbește cu alegătorii

Cum arată noua tabletă Oppo Pad Air2, dezvăluită înainte de lansare

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

 WhatsApp ne lasă să ne logăm cu e-mailul, dar numai pe iOS

De la Mașini la Roboți: Noul Plan Surprinzător al Apple

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Performanță Foto de Neegalat: Honor Magic 6 Pro Stabilește Noi Standarde!

Adio, iTunes! Bun venit, Apple Music, Apple TV și Apple Devices pe Windows!

Ce este tehnologia blockchain? Istorie is caracteristici.

Guvernul SUA dezvăluie: IA, o amenințare mai mare decât armele nucleare?

Galaxy S24 Ultra va avea un Snapdragon 8 Gen 3 tunat la maxim