Cybertruck-ul Tesla: Un colos pe roți cu stil minimalist sau un gigant supraevaluat?

Cybertruck-ul Tesla: Un colos pe roți cu stil minimalist sau un gigant supraevaluat?

Haideți să vorbim puțin despre Cybertruck-ul Tesla, băieții și fetele. Marques Brownlee, guru-ul tech de la MKBHD, a aruncat o privire critică asupra acestui pick-up electric care a făcut valuri anul trecut. Și ce credeți? Designul e de parcă l-ar fi desenat Elon Musk într-o zi de marți, după trei cafele – iconic, dar parcă prea simpluț pentru gustul lui Brownlee.

După o lună de testat bolidul, Marques a făcut un vlog în care ne spune că direcția electrică a Cybertruck-ului e ca un dansator de balet: grațioasă și precisă, dar fără firul tradițional – totul e wireless, baby! Volanul și roțile comunică prin telepatie electronică, iar la viteze mici, Cybertruck-ul se învârte ca o balerină, iar la viteze mari, e stabil ca un tren pe șine.

Cu direcția asta variabilă și pe patru roți, parcă am condus un UFO, nu o camionetă.

zice Brownlee

Dar să nu ne lăsăm păcăliți de strălucirea oțelului antiglonț, căci Marques ne spune că e mai mult de ochii lumii. În schimb, arhitectura electrică de 800 de volți și sistemul de 48 de volți sunt vedetele nevăzute ale spectacolului, făcând Cybertruck-ul mai ușor ca o pufulete comparativ cu alte pick-up-uri.

Și dacă vă întrebați de performanță, Brownlee a pus Cybertruck-ul față în față cu un Porche 911 Turbo S. Cybertruck-ul a plecat ca din tun, dar Porsche-ul l-a lăsat în urmă ca pe autostradă, demonstrând că viteza nu e totul.

În concluzie, Marques crede că minimalismul Cybertruck-ului e ca un desert prea sec: are nevoie de puțină garnitură. Tesla ar fi putut să-i dea un pic de sclipici, să-l facă să iasă în evidență, nu doar să se bazeze pe faima de “mai simplu decât o pâine prăjită”. Așa că, dragi iubitori de Tesla, Cybertruck-ul e un colos pe roți care promite mult, dar oare livrează pe măsură? Marques pare să aibă îndoielile lui.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple Cedează în Fața Legii UE: Fortnite Se Întoarce pe iOS

Windows 11 îți spune adio căștilor VR vechi prin Mixed Reality.

Xiaomi Watch S3: Un ceas inteligent cu specificații și funcții de top

Bombă: a apărut un video cu GTA 6. Uite-l Aici

Cum a reușit Apple să dubleze viața bateriei pe iPhone 15

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Ce zici de niște imagini proaspete cu seria Galaxy S24?

Exynos 2400, mai performant decât hardware-ul iPhone 15 Pro, conform zvonurilor.

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Bard AI se mută în Google Messages.

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.