Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

Ai visat vreodată să poți crea imagini doar cu puterea minții? Ei bine,vei putea face acest lucru, deoarece Meta a anunțat Meta AI, un asistent virtual care folosește inteligența artificială pentru a-ți îndeplini dorințele vizuale.

meta ai

Meta AI are o funcție numită Imagine, care îți permite să scrii orice descriere și să primești o imagine generată pe loc. Poți folosi Imagine prin Instagram, Messenger sau WhatsApp, dar dacă vrei să te distrezi și mai mult, poți accesa noul site web al Meta: imagine.meta.com.

meta ai imagine tool

Aici, poți introduce orice text în caseta de căutare și apăsa pe Generate. Vei avea nevoie de un cont Meta pentru a te conecta, dar după aceea, vei putea vedea patru imagini diferite bazate pe textul tău. Deocamdată, Imagine este disponibil doar pentru utilizatorii din SUA.

Imagine folosește Emu, un model de inteligență artificială antrenat cu peste un miliard de imagini de pe Facebook și Instagram. Meta spune că Emu este “modelul de fundație a imaginii” și că poate genera imagini de înaltă calitate și diversitate.

Pentru a arăta că imaginile sunt create de Emu, Imagine le adaugă un filigran în colțul din stânga jos. Meta plănuiește să introducă și filigrane invizibile în curând.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Android, Google Search și Chrome se schimbă în UE. Ce trebuie să știi

Ce mai nou Update de la Google: telefoanele și tabletele Android devin mai mișto ca niciodată

Șoc și Groază în Lumea Digitală Românească: Topul Google al Anului te va Lăsa Mască!

Nothing Phone (2a) – un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

 Xiaomi Smart Band 8 PRO, Versiunea globală, se apropie de lansare.

Noile iPad Pro și iPad Air ar putea veni cu ecrane mate și lucioase

ASUS Zenfone 11 Ultra.Totul este dezvăluit grație unei scurgeri masive.

iPhone SE 4, un upgrade major față de iPhone SE 3: are aceeași baterie ca iPhone 14 și un design similariphone

5G consumă mai repede bateriile dispozitivelor

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice