Imagini scăpate cu privire la seria Google Pixel 9

Imagini scăpate cu privire la seria Google Pixel 9

Se pare că Google a lăsat să scape din laboratoarele sale secrete niște imagini care ne dau fiori tehnologici. Da, vorbim despre noul Pixel 9 Pro, dar și despre frații săi, Pixel 9 și presupusul Pixel 9 Pro XL. E ca și cum am privi prin cheia unei uși către viitorul gadgeturilor noastre de suflet.

Numele Pixel 9 Pro XL încă plutește în aerul speculațiilor, dar zvonurile susțin că Google ne pregătește nu una, nu două, ci trei surprize de tip tabletă high-end. Pixel 9 vine să preia ștafeta de la Pixel 8, iar Pixel 9 Pro XL se pregătește să-i ia locul lui Pixel 8 Pro. Pixel 9 Pro? Acela e fratele mijlociu, cu specificații de top, dar mai compact.

pixel 9

Prototipurile scăpate pe internet arată că Pixel 9 vine la pachet cu 12 GB de RAM, în timp ce Pixel 9 Pro și Pro XL se laudă cu 16 GB. Toate trei au un spațiu generos de 128 GB pentru toate pozele, aplicațiile și amintirile tale digitale. Și chiar dacă aceste cifre ar putea suferi modificări, dimensiunile ecranului par să fie bătute în cuie: 6,24 inci pentru Pixel 9, 6,34 inci pentru Pixel 9 Pro și un impresionant 6,73 inci pentru Pixel 9 Pro XL.

La capitolul design, Pixel 9 și Pixel 9 Pro sunt ca doi gemeni separați la naștere, dar cu ecrane diferite datorită marginilor generoase ale lui Pixel 9. În spate, Pixel 9 Pro și Pro XL se mândresc cu trei camere de 50 MP fiecare. Iar Pixel 9? Acela vine cu o cameră principală și una ultra-wide, în timp ce frații săi mai mari aduc în scenă un teleobiectiv periscop pentru zoom optic de 5x.

gsmarena 005

Toate trei modelele sunt propulsate de motorul Google Tensor G4. Pixel 9 Pro se joacă cu UWB, în timp ce Pixel 9 rămâne mai tradițional. Și dacă aruncăm o privire la imaginile scăpate, vedem că noua serie Pixel 9 renunță la designul vizierei de pe spate, optând pentru o ramă complet plată, pregătită să intre în buzunarele noastre.

Așadar, stai pe-aproape, pentru că Google pare să aibă câteva asuri tehnologice în mânecă, gata să redefinească viitorul mobil.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Spulberă Competiția: Galaxy Z Fold6, Mai Subțire Decât Crezi!

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Samsung aduce Android 14 si pe Galaxy A14 5G si Galaxy A53 5G

Meta continuă să țină ușa Threads închisă pentru utilizatorii europeni

15 ani de Inovație: Samsung Galaxy i7500, Primul telefon Android

Adio, livratori pe bicicletă! Uber Eats îți aduce sushi-ul cu roboți autonomi!

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

Hackerii Au Descoperit! O singura apăsare de buton si controlul telefonului tău este preluat

Alertă Digitală: TikTok, la un pas de interzicere în Europa? Află acum!

Google Pixel 8 vs Google Pixel 8 Pro: pe care ar trebui să îl cumperi?

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

Starlink retrage 100 de sateliți din cauza unei erori.