Pixel 9 Pro în Imagini Live - O Nouă Eră de Design la Google?

Pixel 9 Pro în Imagini Live – O Nouă Eră de Design la Google?

Google pare să-și schimbe filosofia de design pentru seria Pixel 9, distanțându-se de estetica familiară a seriei Pixel 6. Noul Pixel 9 Pro, surprins în imagini live scăpate pe internet, arată o abordare îndrăzneață și poate chiar divizivă. Bara camerei, care a devenit un simbol al designului Pixel, se transformă acum într-o proeminență ovală, reminiscentă a unei pastile – o schimbare majoră față de aspectul de bară de căutare introdus cu Pixel 8.

Fotografiile dezvăluite de Rozetked, un site rusesc, ne permit să examinăm noul dispozitiv din toate unghiurile. Se remarcă imediat noua bară a camerei, cu un finisaj metalic distinct, contrastând cu lustruirea în oglindă a restului carcasei. Rama telefonului este surprinzător de plată, o ruptură de liniile rotunjite ale Pixel 8 Pro, deși o curbură subtilă a metalului la intersecția cu sticla panourilor frontale și posterioare adaugă un plus de eleganță.

pixel 9 imagine live

Pentru fanii de lungă durată ai seriei Pixel, dispariția decupajelor simetrice pentru difuzor și microfon de pe partea inferioară ar putea stârni controverse. În locul decupajului din dreapta, găsim acum tava pentru cartela SIM, mutată din lateralul stâng al dispozitivului. Această modificare pare să fie mai mult estetică decât funcțională, deoarece microfonul este acum reprezentat printr-o simplă perforație.

Designul colțurilor este și el revizuit, acum mai rotunjite decât cele ale Pixel 8, sugerând o evoluție naturală a designului seriei. Această nouă formă aduce aminte de silueta seriei iPhone 15 și coincide cu informațiile scurse despre Pixel 8a, care indică de asemenea o creștere a razei colțurilor.

Și dacă vă întrebați de ce Pixel 9 Pro pare mic în comparație cu un presupus iPhone 15 Pro Max, zvonurile sugerează că Google ar putea lansa nu mai puțin de trei (sau chiar patru) variante Pixel 9 anul acesta. Conform speculațiilor, am putea vedea un Pixel 9 de bază, similar ca dimensiune cu Pixel 8, păstrând sistemul dual de camere și un finisaj metalic mat. Pe lângă acesta, s-ar putea adăuga două modele Pro – un Pixel 9 Pro de dimensiuni reduse, prezentat aici, și un Pixel 9 Pro XL, ambele promițând să ofere funcționalități de top ale Google, inclusiv un sistem triplu de camere și actualizări software exclusive.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

Video cu prototipul Samsung Galaxy Z Fold 6

iPhone SE 4, un upgrade major față de iPhone SE 3: are aceeași baterie ca iPhone 14 și un design similariphone

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Mate 70 este rivalul direct al Huawei pentru iPhone 16.

Huawei Nova 12 se lasă văzut într-o nouă imagine

Starlink retrage 100 de sateliți din cauza unei erori.

Redmi K70 își dezvăluie aspectul în imagini exclusive.

Hackerii Au Descoperit! O singura apăsare de buton si controlul telefonului tău este preluat

Circle to Search ar putea ajunge pe mai multe telefoane în octombrie

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

Adevărul despre mașinile electrice: Cum a scos la iveală Consumer Reports defectele acestora