Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Samsung îți cere să îți actualizezi aplicația SSD pentru a evita un risc de securitate.

Samsung a dat miercuri o nouă versiune a aplicației sale SSD. Cei care au o versiune mai veche trebuie să instaleze Samsung Magician 8.0.1 cât mai repede, pentru că altfel sunt expuși la un risc de securitate mare.

Problema e că software-ul nu controlează bine accesul la un pipe pe care îl face (un fel de legătură între procese), așa că programele care nu au multe drepturi pot face prin el operațiuni care, de fapt, ar cere cele mai mari drepturi.

Defectul poate fi folosit doar local, dar dacă se combină cu alte slăbiciuni, hackerii și virușii pot ajunge la ele de departe. Problema e doar pentru cei care au Samsung Magician pe mașinile lor.

Dar cei care nu l-au instalat niciodată și au doar SSD-urile Samsung în mașinile lor nu trebuie să facă actualizarea, pentru că problema nu e în SSD-uri sau în driverele lor. Apropo, Magician e bun și pentru unitățile externe și cardurile de memorie Samsung, așa că toți ar trebui să vadă dacă nu au aplicația și să o actualizeze dacă o au.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prețurile OnePlus 12 și 12R au fost dezvăluite: cât costă noile telefoane și cu cine se bat.

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Inteligența artificială, o amenințare pentru sistemul financiar? Ce spun experții lui Janet Yellen

Ce are Galaxy S24 FE mai bun decât Galaxy S24? Află aici

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?

În Culisele Celui Mai Mare Pact AI: Apple Îmbrățișează Gemini