Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Ultima imagine de randare a lui Nothing Phone (2a) nu era reală, se pare că fotografia ar fi fost a unui alt Nothing Phone care a fost abandonat.

La început, Evan Blass a ridicat semne de întrebare asupra imaginii, deoarece una dintre referințele la Nothing era aceea de a privi lumea cu ochi noi, ceea ce ar putea însemna un obiectiv de cameră reînnoit.

Mai târziu, OnLeaks Steve, cel care a postat fotografia, a admis că a greșit. Prima dată a fost publicată săptămâna aceasta o poză a telefonului cu spatele schimbat și apoi o imagine de randare care o contrazicea. Exteriorul telefonului Nothing Phone (2a), care va fi dezvăluit în curând, este ascuns de o husă, dar aspectul camerei din spate este încă vizibil, la fel ca și cel din față.

Viitorul Nothing Phone (2a) este ascuns de o husă, dar aspectul camerei din spate este încă vizibil, la fel ca și cel din față.

Se preconizează că pe spatele dispozitivului să fie camera principală Samsung GN9 de 50 de megapixeli și obiectivul ultraangular JN1 de 50 de megapixeli.

Telefonul ar putea avea un ecran AMOLED de 6,7 inci cu rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare a imaginii de 120 Hz, telefonul va fi alimentat de chipset-ul MediaTek Dimensity 7200 împreună cu 8GB / 12GB de memorie și 128GB / 256GB de stocare internă. Nothing Phone (2a) va avea un preț de 400 de euro, adică aproximativ 2000 lei

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lux și Performanță: Honor Magic6 Ultimate si RSR Edition te așteaptă!

Zborul personal devine realitate cu Helix, avionul eVTOL ultraușor de la Pivotal

OnePlus Ace 3 cunoscut ca si OnePlus 12R, un smartphone de top accesibil.

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

Windows 11 va fi capabil să comunice prin USB la viteze extrem de rapide

Xbox ne pregătește surprize mari: o consolă nou-nouță, un controller de ultimă generație și o consolă portabilă

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți

Google Tensor G4, testat pe Geekbench. Ce scoruri a făcut?

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor