Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește

Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește

Dacă vrei să îți iei un telefon nou și să te lauzi cu el, ai de ales între Nothing Phone (2) și Nothing Phone (1) din 2022. Dar dacă nu vrei să cheltui o avere și să te bucuri tot de un telefon Nothing, mai ai o variantă: Nothing Phone (2a), care tocmai a fost lansat oficial!

Acest model 2024 e mai ieftin ca frățiorul lui mai dotat și mai bun ca Nothing Phone original. Asta ne-a spus Akis Evangelidis, cofondator al Nothing, în videoclipul “Nothing Community Update | Q4 2023” de pe YouTube (vezi de la 5:36):

“Abia aștept să vă povestesc despre noul nostru smartphone”, zice Akis, explicând de ce Nothing a ales să facă un telefon mai accesibil.

2023 a fost anul în care Nothing s-a concentrat pe a doua generație de Nothing Phone și “a îmbunătățit experiența utilizatorului și a oferit un telefon de top”. Da, Nothing Phone (1) a fost un telefon decent, dar nu extraordinar. Lucrurile s-au schimbat cu Nothing Phone (2), pe care îl vezi mai sus.

“Suntem foarte mândri de Nothing Phone (2)”, continuă Akis, spunând că au ținut cont de “comunitatea noastră diversă de utilizatori” – unii fiind “pasionați de tehnologie și căutând cele mai noi și mai tari specificații”, iar alții “interesați mai mult de funcțiile esențiale ale smartphone-ului, dar curioși să încerce experiența hardware și software unică și inovatoare a Nothing”.

Akis ne asigură că, cu Nothing (2a), “ne-am concentrat pe ceea ce contează – performanța, camera foto și cele mai apreciate funcții ale Telefonului (2), fără să facem compromisuri în comparație cu Telefonul (1)”.

Oare e așa? Specificațiile care au apărut pe net arată că smartphone-ul mid-range al lui Carl Pei ar avea SoC MediaTek Dimensity 7200, care ar fi mai slab decât Exynos 1480, dar să așteptăm să vedem ce zice fișa tehnică oficială.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aplicația Camera Assistant este acum disponibilă pentru telefoanele Galaxy A

Google renunță la versiunile cache ale site-urilor web: ce înseamnă asta

Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!

Xiaomi 14 Ultra: ce ne așteaptă de la cel mai puternic telefon al seriei?

Samsung Galaxy S25: Un gigant în devenire, posibil peste iPhone 16 Pro

Android 14 este acum disponibil pentru seria Galaxy Tab S8 și A73

Honor 100 și Honor 100 Pro: Design Neobișnuit, Specificații Extraordinare!

Ai curaj să ghicești care față e adevărată și care e făcută de inteligență artificală în poza asta?

Cum îți știe Spotify ce-ți place să asculți? Inteligența artificială e răspunsul

Butoanele fizice au lansat un contraatac împotriva ecranelor tactile.

Panouri solare care pot fi utilizate in locul ferestrelor și sunt super eficiente!

MediaTek Dimensity 8300, un chipset accesibil și performant, va fi lansat săptămâna viitoare.