MSI te lasă să bagi 256 GB RAM în calculatorul tău. Da, ai citit bine.

MSI te lasă să bagi 256 GB RAM în calculatorul tău. Da, ai citit bine.

MSI a dat o veste bombă pentru toți pasionații de tehnologie: o să scoată o actualizare BIOS care o să le permită plăcilor de bază desktop să suporte module DDR5 de 64 GB. Asta înseamnă că dacă ai o placă cu patru sloturi, poți să bagi 256 GB RAM în calculatorul tău. Și dacă ai doar două sloturi, tot poți să ai 128 GB RAM, ceea ce nu e de lepădat.

Acum, poate te întrebi de ce ai nevoie de atâta memorie RAM. Ei bine, dacă vrei să rulezi cele mai noi jocuri, să editezi video-uri 4K sau să faci simulări complexe, o să-ți prindă bine un plus de viteză și performanță. Sau poate vrei să te lauzi prietenilor că ai un calculator mai tare decât al lor. Sau poate pur și simplu îți place să ai ultimele noutăți în materie de hardware.

Oricare ar fi motivul tău, MSI îți oferă posibilitatea să-ți faci upgrade la 256 GB RAM, dacă ai o placă de bază din generația nouă. Asta e o premieră mondială, pentru că până acum MSI oferea doar suport pentru 192 GB RAM, folosind module de 48 GB. Dar acum, cu modulele DDR5 de 64 GB, poți să spargi orice record.

msi 256gb ram memory bios

Singura problemă e că deocamdată doar Kingston produce module de 64 GB, în seria FURY Renegade DDR5. Dar probabil că și alți producători o să se alăture curând cursei. MSI nu a zis încă ce plăci de bază o să primească actualizarea BIOS și când o să fie disponibilă, dar a promis că o să ne țină la curent. Așa că stai pe fază, căci o să ai nevoie de un camion să-ți duci acasă atâta memorie RAM. 😂

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce nu se laudă Samsung cu cea mai tare chestie de la Galaxy S24 Ultra?

Ce zici de niște imagini proaspete cu seria Galaxy S24?

Adevărul despre mașinile electrice: Cum a scos la iveală Consumer Reports defectele acestora

Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

iTunes pentru Windows: o actualizare de securitate esențială!

OnePlus Open lansat oficial. Pret si disponibiliate in Romania.

Xiaomi pregătește o surpriză electrizantă cu SU7!

Android 14 cu One UI 6 ajunge pe tabletele Samsung!

Cum a fost evenimentul Galaxy S24 Unpacked: Recapitulare.

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro

De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică