Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

Microsoft a făcut o gafă de proporții în această săptămână și a dat-o de gol pe Intel cu noile ei procesoare. În ultima actualizare a listei de chipset-uri care merg bine cu Windows 11, Microsoft a pus niște procesoare pe care Intel nici măcar nu le-a lansat încă.

Procesoarele astea trebuiau să treacă de niște teste de compatibilitate făcute de Microsoft înainte să fie anunțate și vândute. De obicei, producătorii le trimit lui Microsoft niște mostre ca să le verifice, ca să poată spune că sunt ok cu Windows.

Dar se pare că Microsoft a uitat să se sincronizeze cu Intel și a publicat informații despre procesoarele secrete. Oare ce-o zice Intel de asta? Măcar Microsoft nu a dat prea multe detalii, pentru că Intel oricum urmează să le prezinte oficial azi.

Procesoarele de care vorbim sunt din seriile Raptor Lake Refresh și Meteor Lake, care fac parte din familia Core Ultra. Intel a mai spus ceva de ele când a anunțat și alte procesoare, dar acum lista are peste 15 modele noi care vor fi oficiale azi.

Și nu sunt niște procesoare de joacă, ci niște bestii: noua familie de procesoare care vine azi poate să ruleze 18-22 de fire pe 14-16 nuclee deodată și să ajungă la o frecvență de 5,1 GHz în modul turbo.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

Google aduce Chrome pe mașinile electrice și îți oferă mai multe funcții inteligente

MSI te lasă să bagi 256 GB RAM în calculatorul tău. Da, ai citit bine.

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

HONOR începe testarea beta a lui MagicOS 8.0 bazat pe Android 14

OnePlus 12 a fost lansat oficial: descoperă toate noutățile și funcțiile sale uimitoare.

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

iPhone 17 vine cu ecrane mai bune și mai mari: ce trebuie să știi

Asus ROG Phone 8 Pro se arată în noi imagini și specificații de ultimă oră.

Samsung Galaxy A35 a revenit pe scenă.

Ce se știe despre Honor Magic 6 Pro, următorul monstru de performanță

Honor Magic V2, gata de lansare în Europa pe 26 ianuarie.