Actualizarea One UI 6.1 vine pe telefoanele Samsung Galaxy - să vedem care sunt primele modele.

Actualizarea One UI 6.1 vine pe telefoanele Samsung Galaxy – să vedem care sunt primele modele.

Samsung nu se lasă mai prejos și își actualizează telefoanele la One UI 6.0, care este bazat pe Android 14, cel mai nou și mai tare sistem de operare de la Google. Dar asta nu e tot, pentru că se pare că Samsung are și un as în mânecă: One UI 6.1, care va aduce niște funcții noi și interesante dispozitivelor.

Asta dacă ne luăm după o scurgere de informații care spune că Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, dar și Galaxy S23, S22, S21 (inclusiv S21 FE) și A34 și A54 vor fi printre primii care vor beneficia de cel mai recent sistem. Însă, regele suprem va fi Galaxy S24, care va veni direct cu One UI 6.1 instalat, când va fi lansat la sfârșitul săptămânii.

Ce are așa special One UI 6.1? Ei bine, nu se știe exact ce funcții vor fi disponibile pentru toate telefoanele Galaxy și care vor fi rezervate doar pentru S24, dar se pare că majoritatea sunt bazate pe AI generativ, adică pe inteligența artificială care poate crea lucruri noi din nimic. De exemplu, One UI 6.1 ar putea să îți traducă în timp real ce spune cineva în altă limbă, să îți genereze imagini de fundal după cum îți dorești tu, sau să îți caute obiecte în poze fără să le scrii numele.

Bineînțeles, nu toate aceste funcții vor merge la fel de bine pe toate telefoanele, pentru că S24 are un cip nou și puternic, care este special făcut pentru a rula modele de inteligență artificială mai repede și mai bine. Dar nu înțeleg de ce nu ar merge și pe telefoanele mai vechi funcțiile care nu au nevoie de atâta putere, cum ar fi generarea de imagini de fundal sau căutarea de obiecte în poze. Poate că Samsung vrea să ne facă să cumpărăm S24 cu orice preț.

Oricum, nu știm când va ajunge One UI 6.1 pe celelalte telefoane Galaxy, pentru că Samsung probabil că vrea să le dea o șansă celor de la S24 să se bucure de noutăți în exclusivitate. Asta ar putea să îi atragă pe cei care sunt pasionați de tehnologie și de inovație, și care vor să aibă cele mai noi și mai bune funcții pe telefonul lor.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VW anunță integrarea ChatGPT în mașinile lor.

Microsoft își îmbunătățește Copilot, asistentul AI care îți face imagini spectaculoase.

Dominația Tesla în Norvegia și Suedia ridică semne de întrebare

Așa arată gama de produse Exynos din acest an.

Honor pregătește seria Magic6, primele imagini live au apărut pe internet

SNAPDRAGON 8 GEN 3 MAI PUȚIN STABIL DECÂT EXYNOS 2400?

Iată cât rezistă Samsung Galaxy S24 cu o singură încărcare.

Cum să îți dai seama dacă ai spyware pe telefonul tău mobil. Sfaturi și exemple practice.

Butoanele fizice au lansat un contraatac împotriva ecranelor tactile.

 Seria Redmi Note 13: Ce ne așteaptă de la modelul Pro în 4G și 5G

Amazon renunță la produsele sale de marcă proprie

OpenAI testează o metodă pentru a preveni apocalipsa IA