Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții

Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții

Ecranul de pe telefoanele noastre devine din ce în ce mai performant, mai luminos, mai mare, și acum îl putem plia cum vrem noi – asta ne promite cea mai nouă inovație de la Samsung.

Dacă ești pasionat de tehnologie și gadgeturi, sigur ai urmărit evenimentul din Las Vegas. Acolo a avut loc CES, cea mai mare expoziție de electronice de consum a anului, care ne arată ce ne așteaptă în viitor:

Anul acesta, Samsung a fost unul dintre cei care au dat tonul. Sud-coreenii au impresionat deja lumea cu panourile transparente MicroLED, dar nu s-au oprit aici. Au mai avut un as în mânecă.

Noua generație de ecrane se va concentra pe cât de flexibile sunt, spun ei. Prin “flexibilitate” ei înțeleg pliere, derulare și îndoire, această din urmă tehnologie fiind deja folosită de câțiva ani în telefoanele lor mobile.

Dar dispozitivele Fold și Flip se puteau plia doar într-o singură direcție – până acum. Dar noul In&Out Flip de la Samsung, prezentat la CES 2024, are un ecran care se poate plia în două direcții. Numele englezesc spune totul, in și out.

Avantajul lui In&Out Flip față de plierea clasică este că este mai subțire decât telefoanele pliabile de pe piață, unde un panou suplimentar permite această funcție. Aici, tehnologia este integrată în ecran, de aceea este mai subțire. Un alt beneficiu este că, chiar și când este pliat, ai două ecrane active, nu doar unul.

Panourile sunt rezistente, conform Samsung, fiind testate de la -20 la 60 de grade Celsius. Nici o minge de baschet aruncată pe el nu i-a făcut rău, și nici nisipul sau apa nu l-au afectat.

Nu se știe când va fi disponibilă această tehnologie pe dispozitivele de pe piață.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Xiaomi Pad 7, lansare în februarie: tot ce trebuie să știi despre noua tabletă

NEC LAVIE Tab T14L:Tableta japoneză care bate iPad Pro și Galaxy Tab S9 la două capitole

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?

Cum să încarci telefonul Android fără cablu și cu magneți? Simplu cu MagSafe.

Utilizarea instrumentelor Google AI: noi caracteristici AI pentru 2023

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

 iPhone primește o funcție magică de la Android

Casca XR de la Sony: un dispozitiv de realitate mixtă pentru creatorii 3D

Ce este tehnologia Nanocell și cum funcționează?

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.