Descoperă Seria Pura 70: O Nouă Dimensiune a Inovației HUAWEI

Descoperă Seria Pura 70: O Nouă Dimensiune a Inovației HUAWEI

Anul trecut, HUAWEI P60 Pro ne-a lăsat cu gura căscată cu performanțele sale fotografice, iar acum, cu nerăbdare și un strop de entuziasm, am pus ochii pe noua generație. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, pentru că gigantul tech chinez tocmai a scos din mânecă seria HUAWEI Pura 70.

Această familie tech-savvy vine în patru variante: Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro Plus și, bineînțeles, Pura 70 Ultra. Detaliile despre chipset sunt încă învăluite în mister, dar zvonurile spun că Kirin 9010 ar putea fi inima care pulsează în cel puțin unul dintre aceste dispozitive, cu un procesor de 12 nuclee și un GPU Maleoon 910 care promite să fie o bestie.

Dar haideți să vorbim despre ce au în comun aceste bijuterii tehnologice. Toate patru se laudă cu un ecran OLED de 1,5K care strălucește la 120 Hz și o luminozitate de 2500 de nits care îți ia ochii, o cameră selfie de 13 MP care te face să zâmbești în poze, Harmony OS 4.2 care rulează în fundal (cu un mic semn de întrebare legat de Android), un rating IP68 care le face să nu se teamă de apă și praf, și un senzor de amprentă digitală care se ascunde sub ecran.

huawei pura 70

Dacă vorbim de încărcare, modelele Pro, Pro Plus și Ultra sunt niște sprinteni ai energiei, cu încărcare prin cablu de 100 W, wireless de 80 W și chiar încărcare inversă de 20 W. Modelul de bază Pura 70 nu se lasă mai prejos, cu 66 W prin cablu, 50 W wireless și 7,5 W încărcare inversă. Ah, și să nu uităm, trebuie să fii decis când alegi capacitatea de stocare, pentru că nu există opțiunea de a adăuga mai târziu.

Acum, să ne îndreptăm atenția către vedeta seriei, Pura 70 Ultra. Acesta vine cu o cameră principală retractabilă care pare desprinsă din filmele SF, cu un senzor generos de un inch, diafragmă care se joacă între f/1.6 și f/4.0 și o stabilizare care te face să uiți de trepied. Și dacă te întrebi despre durabilitate, HUAWEI garantează că mecanismul rezistă la până la 300.000 de acțiuni. Nu e singurul pe piață cu această tehnologie, dar cu siguranță e un pionier.

Viteza e numele jocului pentru această serie, cu toate modelele capabile să surprindă mișcări rapide ca gândul. Ultra, în special, poate prinde în cadre chiar și o mașină care zboară cu 300 km/h.

Când vine vorba de fotografie, Pura 70 Ultra ridică ștacheta cu o cameră de 50MP care zoom-ează de 3,5 ori mai aproape decât realitatea și o deschidere de f/2,1. Și pentru că detaliile contează, acum poți face fotografii macro de la doar 5 cm distanță. Da, ai citit bine, 5 cm! Iar pentru iubitorii de zoom, modul macro merge până la 35x, deși să fim sinceri, calitatea imaginii probabil că nu va fi la fel de clară la acea mărire. Și să nu uităm de camera ultraangulară de 40 MP care completează arsenalul.

Pro și Pro Plus nu sunt nici ele de neglijat, cu un sistem de camere identic care include o cameră principală de 50 MP, un obiectiv ultra-wide de 12,5 MP și o cameră teleobiectiv de 48 MP care te aduce de 3,5 ori mai aproape de subiect. Și da, camera teleobiectiv are acum o distanță focală minimă de 5 cm pentru acele detalii microscopice.

La capitolul baterie, toate modelele Pro stau confortabil cu 5050 mAh. Pro Plus se laudă cu 16GB de RAM și opțiuni generoase de stocare de 512GB sau 1TB, în timp ce Pura 70 Pro vine cu 12GB de RAM și trei variante de stocare.

Pura 70 de bază nu e nici el de lepădat, cu un ecran LTPO OLED puțin mai mic, margini plate, 12GB RAM și trei opțiuni de stocare, plus o baterie de 4900mAh care te ține în priză.

Și să nu uităm de Pura 70, care, deși nu e la fel de strălucitor ca frații săi mai mari, vine cu o cameră principală de 50 MP, un obiectiv ultraangular de 13 MP și o cameră periscop de 12 MP care te duce de 5 ori mai aproape de stele. Și da, are și el superputeri macro, chiar dacă nu ne-a spus exact cât de aproape poate să se apropie.

Huawei Pura 70 Pret si disponibilitate

Acum, să vorbim despre bani și disponibilitate. Seria Pura 70 își face debutul pe piața chineză, cu Pura 70 Ultra la un preț de pornire de 9 999 yuani (cam 1 381 dolari). Pro și Pro Plus încep de la 6 499 yuani (898 dolari) și 7 999 yuani (1 105 dolari), respectiv. Iar pentru Pura 70, pregătește cel puțin 5.499 yuani (760 dolari). Să sperăm că nu vor rămâne doar o legendă urbană în China și că vor ajunge și pe meleagurile noastre.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung Galaxy S24, S24+ si S24 Ultra au fost prezentate. Preț si disponibilitate în România.

iPhone SE 4 se pregătește de o revoluție: cum va arăta și ce va putea face.

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

iPhone 17 Plus: O Nouă Viziune în Designul Apple?

NASA își lansează propriul canal de streaming:Nasa+

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

Huawei își reorganizează fabrica, în condițiile în care acum crește cererea pentru altceva decât telefoane mobile

Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

La revedere, modul Avion!

Inteligența artificială ne minte și ne urăște – și nu putem face nimic în privința asta