Revoluția Xiaomi: MIX Fold 4 aduce stocarea și sateliții la nivelul următor!

Revoluția Xiaomi: MIX Fold 4 aduce stocarea și sateliții la nivelul următor!

Cu toate că debutul Xiaomi MIX Fold 4 este încă la un orizont îndepărtat, detaliile despre acest dispozitiv au început să circule dincolo de laboratoarele companiei.

Specificațiile exacte ale MIX Fold 4 rămân încă învăluite în mister, însă este destul de clar că Xiaomi plănuiește să îmbogățească linia sa de telefoane pliabile cu acest nou model. Conform sursei de încredere Digital Chat Station, se așteaptă ca MIX Fold 4 să fie echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, o alegere previzibilă pentru un flagship de ultimă oră.

Se zvonește că dispozitivul va dispune de o memorie RAM generoasă de 16 GB și un spațiu de stocare intern de 1 TB, caracteristici tipice pentru segmentul premium. Aceasta indică posibilitatea ca Xiaomi să ofere și variante mai accesibile ale telefonului, cu specificații ușor reduse.

Rumori persistente sugerează că bateria ar putea depăși pragul de 5.000 mAh și că telefonul ar putea beneficia de capacitatea de comunicație bidirecțională prin satelit, o premieră pentru brand. De asemenea, se preconizează că MIX Fold 4 va avea o greutate inferioară altor modele pliabile, chiar și având o baterie de mare capacitate.

În privința camerei, se anticipează un senzor principal de 50 megapixeli și un obiectiv tip periscop. Se presupune că noul model va fi și rezistent la apă, o îmbunătățire notabilă. Luând în considerare lansarea anterioară din trimestrul trei al anului precedent, ne putem aștepta ca Xiaomi să urmeze un calendar similar pentru MIX Fold 4.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPAM: Prin apăsarea unui buton, groaza s-a dezlănțuit asupra noastră și de atunci suferim de ea.

Iată cât rezistă Samsung Galaxy S24 cu o singură încărcare.

iPhone-ul 15 se incarcă încet? Cum să încarci rapid iPhone-ul cu USB-C.

Amazon renunță la produsele sale de marcă proprie

Seria Redmi K70, un succes răsunător: peste 600.000 de unități vândute în 5 minute

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

HarmonyOS: sistemul de operare al Huawei care face furori în China și în lume.

Samsung îți aduce în Europa cel mai nou telefon: Galaxy S23 FE, un smartphone de excepție.

SE VINDE CA PÂINEA CALDĂ SERIA GALAXY S23, ÎN SPECIAL S23 ULTRA

Tesla lansează un vehicul asemănător unui quad pentru copii numit Cyberquad.

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Nothing Phone (2a) – un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră