FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

Fiecare iPhone 15 are o baterie mai mare, iar capacitățile exacte au fost în sfârșit dezvăluite.

Datorită autorităților chineze, am aflat că iPhone 15 a primit o baterie de 3349 mAh, iPhone 14 avea 3279 mAh, iar iPhone 15 Plus este alimentat de o baterie de 4383 mAh, iPhone 14 Plus avea 4325 mAh. Modelul 15 Pro a primit o baterie de 3274 mAh, modelul 14 Pro a avut o baterie de 3200 mAh, iar în cele din urmă iPhone 15 Pro Max a primit o baterie de 4422 mAh, în timp ce iPhone 14 Pro Max a avut o baterie de 4323 mAh.

banner

Creșterea nu este uriașă, dar durata de viață a bateriei ar putea crește datorită unui cip și unui ecran mai eficient.

De asemenea, s-a dezvăluit recent că iPhone 15 Pro a primit mai multă memorie, lucru despre care Apple nu a vorbit, dar datorită unui analist de cod sursă, avem un răspuns la întrebare.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5G consumă mai repede bateriile dispozitivelor

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare