Google Pixel 8a: Zvonuri despre Preț si disponibilitate in UE.

Google Pixel 8a: Zvonuri despre Preț si disponibilitate in UE.

Se pare că noul Google Pixel 8a își va face intrarea pe piață cu un preț care va testa loialitatea fanilor seriei. Surse de încredere indică faptul că acest model de mijloc de gamă va avea un cost mai ridicat în comparație cu predecesorul său, Pixel 7a, cel puțin pe pământ european. Așadar, dacă aveți în plan să vă actualizați gadgetul, fiți pregătiți să investiți ceva mai mult.

Google Pixel 8a Pret si disponibilitate:

La debutul său, Google Pixel 7a a fost etichetat la 500 de euro, echivalentul a aproximativ 2900 de lei. În schimb, Pixel 8a, așteptat cu nerăbdare să fie dezvăluit, se preconizează să aibă un preț de start de 570 de euro (circa 2850 de lei) în Germania, pentru varianta de 128 GB. Iar pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, versiunea de 256 GB se va ridica la 630 de euro (peste 3130 de lei).

Din informațiile obținute, Google Pixel 8a va veni într-o paletă de patru culori, fiecare cu denumiri creative, dar esențialul este că va fi disponibil în tonuri de negru, bej, albastru deschis și verde deschis, oferind astfel opțiuni pentru toate gusturile.

Eveniment Lansare Google Pixel 8a

Lansarea oficială a Google Pixel 8a este anticipată pentru lunile aprilie sau mai. Dacă ne luăm după zvonurile care circulă, noul smartphone va fi dotat cu procesorul Google Tensor G3 și 8 GB RAM, promițând performanțe îmbunătățite. Designul va fi mai curbat, oferind o notă de modernitate, dar va păstra configurația duală a camerei, caracteristică seriei Pixel.

sursa

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube Premium are o functie tare care functioneaza si pentru cei cu cont gratuit?

MediaTek Dimensity 8300, un chipset accesibil și performant, va fi lansat săptămâna viitoare.

Informații proaspete și oficiale despre OnePlus 12R.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch 2, Watch S3 disponibile in Romania.

iPhone-ul revoluționar cu ecran flexibil ar putea deveni realitate până în 2027

Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește

PlayStation 5 Pro: Detalii exclusive despre viitoarea consolă de la Sony, care va depăși Xbox Series X

Figure 01: Un pas uriaș înainte în fabricarea roboților

Cum a reușit Apple să dubleze viața bateriei pe iPhone 15

Xiaomi 14T Pro – Scurgeri de informații dezvăluie un viitor strălucit

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro

Galaxy AI – Miza Samsung pentru un viitor strălucit în vânzări