Google Pixel 8a: Zvonuri despre Preț si disponibilitate in UE.

Google Pixel 8a: Zvonuri despre Preț si disponibilitate in UE.

Se pare că noul Google Pixel 8a își va face intrarea pe piață cu un preț care va testa loialitatea fanilor seriei. Surse de încredere indică faptul că acest model de mijloc de gamă va avea un cost mai ridicat în comparație cu predecesorul său, Pixel 7a, cel puțin pe pământ european. Așadar, dacă aveți în plan să vă actualizați gadgetul, fiți pregătiți să investiți ceva mai mult.

Google Pixel 8a Pret si disponibilitate:

La debutul său, Google Pixel 7a a fost etichetat la 500 de euro, echivalentul a aproximativ 2900 de lei. În schimb, Pixel 8a, așteptat cu nerăbdare să fie dezvăluit, se preconizează să aibă un preț de start de 570 de euro (circa 2850 de lei) în Germania, pentru varianta de 128 GB. Iar pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, versiunea de 256 GB se va ridica la 630 de euro (peste 3130 de lei).

Din informațiile obținute, Google Pixel 8a va veni într-o paletă de patru culori, fiecare cu denumiri creative, dar esențialul este că va fi disponibil în tonuri de negru, bej, albastru deschis și verde deschis, oferind astfel opțiuni pentru toate gusturile.

Eveniment Lansare Google Pixel 8a

Lansarea oficială a Google Pixel 8a este anticipată pentru lunile aprilie sau mai. Dacă ne luăm după zvonurile care circulă, noul smartphone va fi dotat cu procesorul Google Tensor G3 și 8 GB RAM, promițând performanțe îmbunătățite. Designul va fi mai curbat, oferind o notă de modernitate, dar va păstra configurația duală a camerei, caracteristică seriei Pixel.

sursa

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

Antarctica are 4G și noi încă așteptăm 5G la unele orase.

Realme Note 50 vine curând. Ce știm despre el?

Dezvăluiri Picante: Google Pixel 8a Promite Performanță și Stil!

ChatGPT își poate redacta si bilet de externare.

Asus ROG Phone 8 Pro se arată în noi imagini și specificații de ultimă oră.

Căștile cu anulare a zgomotului pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a inimii cu o nouă tehnologie de la Google

Google Lumiere: o inteligență artificială care face videoclipuri din text.

Samsung Galaxy S24 se dezvăluie în imagini oficiale: Cum arată și ce aduce nou flagship-ul sud-coreean!

ZTE Libero Flip, o minune de la ZTE care se pliază și nu costă o avere.

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update

IA consumă o cantitate uimitoare de energie.