YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Acum îți dă opțiunea să alegi videoclipurile recomandate după culoare.

De mult timp, pagina principală a YouTube îți dă posibilitatea să alegi recomandările după etichete tematice, făcute de serviciu în funcție de ce videoclipuri ai văzut și ce canale ai urmărit. Opțiunea de alegere pare interesantă și utilă în teorie, dar nu se știe cât de folosită este în practică.

YouTube a pornit acum un experiment ciudat, fila Home a aplicației sale de mobil le dă acum unor utilizatori șansa să aleagă videoclipurile recomandate după culoare, având la dispoziție opțiunile roșu/albastru/verde. Se pare că serviciul va pune videoclipurile în una dintre cele trei categorii de culori doar după culoarea cea mai vizibilă a imaginii de început a acestora.

filtrare videoclipuri pe youtube dupa culoare

Să alegi videoclipurile după culoare poate părea fără sens la prima vedere, dar Android Police bănuiește că acesta ar fi modul în care YouTube încearcă să afle culorile preferate de utilizatori. Nu e imposibil, preferințele de culoare au un rol important în lumea marketingului, de la ambalajele produselor până la imaginile din reclame, ele pot influența mult cum se vând produsele și serviciile.

Și youtuberii ar putea avea de câștigat dacă ar ști preferințele de culoare ale publicului lor, ajutându-i să facă imagini de prezentare care să atragă mai mulți abonați noi și mai multe vizionări.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi Redmi 13C 4G lansat Oficial. Pret si disponibilitate in Romania.

Galaxy S24 Ultra ar putea avea o cameră cu zoom 10x și un senzor de 200 MP

Amazon renunță la produsele sale de marcă proprie

Xiaomi 14 Ultra a fost testat pe Geekbench.

Iată cât ar putea costa Apple să producă căștile Vision Pro

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Astazi va fi lansat Redmi K70E care devine POCO X6 Pro în Europa.

Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

A fost lansat GPT Store: magazinul de aplicații unde găsești chatbot-uri inteligente

MagicOS 8.0 cu Android 14 vine pe aceste dispozitive HONOR

Ai curaj să ghicești care față e adevărată și care e făcută de inteligență artificală în poza asta?

Cine sunt norocoșii care vor primi HyperOS stabil înaintea tuturor?