Top 3 Mărci de Încredere pentru Actualizări Software în Lumea Smartphone-urilor

Top 3 Mărci de Încredere pentru Actualizări Software în Lumea Smartphone-urilor

În ultima vreme, actualizările software pe termen lung au devenit un trend major în industria smartphone-urilor. Apple și Google au fost pionierii, dar Samsung a luat frâiele în 2022, promițând actualizări de până la cinci ani.

În prezent, Google și Samsung se întrec în promisiuni de actualizări de șapte ani, un angajament fără precedent. Android Authority a sondat opinia cititorilor săi pentru a afla în cine au cea mai mare încredere când vine vorba de actualizări software, strângând peste 3.000 de voturi.

  1. Google

Deși nu e liderul mondial în producția de telefoane Android, Google a fost desemnat de cititori ca fiind cel mai de încredere în materie de actualizări software. Aproximativ o treime din cele 3067 de voturi au fost pentru Pixel.

Google se distinge prin rapiditatea cu care își actualizează dispozitivele cu cele mai noi versiuni de software. În timp ce alte mărci pot dura luni de zile pentru a implementa ultima versiune de Android, Google oferă acum șapte ani de actualizări software pentru seria Pixel 8.

  1. Samsung

Gigantul Android se clasează puțin sub Google în sondaj, cu 26,06% din voturi. Samsung a ridicat standardul în 2022, răspunzând la promisiunea Google cu actualizări de șapte ani pentru seria Galaxy S24.

  1. Apple

Apple ocupă locul trei cu 11,99% din voturi. Deși nu face promisiuni specifice privind durata actualizărilor, utilizatorii se pot aștepta la cinci-șase ani de suport software.

Nu e surprinzător că Apple e pe locul trei, având în vedere că atât Google, cât și Samsung promit șapte ani de actualizări, depășind oferta pentru iPhone. De asemenea, Android Authority este un site dedicat Android, deci e de așteptat ca cititorii să favorizeze producătorii Android.

Alte Observații

Motorola și Xiaomi sunt singurele alte două mărci care au primit peste 100 de voturi.

Secțiunea “altele” a acumulat 108 voturi, dar nicio marcă specifică nu a fost menționată. Poate că sunt fani ai mărcilor HONOR, HUAWEI, vivo sau LG?

Cele mai puțin votate mărci au fost HMD (19 voturi), Realme (30) și Fairphone (36). Acest sondaj pare să fie mai degrabă un concurs de popularitate, având în vedere că Fairphone depășește toate celelalte mărci în ceea ce privește durata actualizărilor. Fairphone 4 va primi actualizări până în 2027, iar Fairphone 5 promite până la 10 ani de suport.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit

O actualizare importantă vine pentru Windows 11

Xiaomi Watch S3: Un ceas inteligent cu specificații și funcții de top

De la sfârșitul lunii ianuarie, iPhone-urile vor deveni și mai sigure

Honor Magic6 și Magic6 Pro au fost lansate cu specificații de top.

Inteligența Artificială pe YouTube: Un Nou Prag de Transparență

Alexa, asistentul inteligent de la Amazon, ar putea deveni cu plată. Dar merită?

Samsung Galaxy S21 primește Android 14 cu One UI 6.

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Galaxy Ring sosește la sfârșitul acestui an. Cum arată și ce face!

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?