O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

Până la sfârșitul anului 2023, toată lumea va avea acces la această funcție importantă din Messenger

Multe aplicații de mesagerie oferă în mod implicit criptare end-to-end, ceea ce asigură că conversațiile dintre două (sau mai multe) părți au loc doar între părți (și dispozitivele lor) pe un canal criptat. Funcția a ajuns în Messenger în urmă cu doar câțiva ani, dar o conversație normală nu este încă criptată.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, Mark Zuckerberg, omul de top al Meta, a spus că vor începe să o testeze, iar acum există mai multe informații despre implementarea ei

Timothy Buck, manager de produs pentru Messenger, a anunțat marți, într-o postare pe blog, că Meta își extinde testul de criptare end-to-end în mod implicit și că milioane de conversații existente vor fi acum actualizate la criptate. În ceea ce privește implementarea completă, Meta a oferit deja informații în acest sens: intenționează să facă E2EE implicit pentru toate conversațiile bidirecționale și „chat-urile familiale” până la sfârșitul acestui an.

Acest lucru va face ca conversațiile din Messenger să fie și mai sigure, ceea ce, în multe țări represive, poate îngreuna vizualizarea conținutului chat-urilor de către autorități, care sunt mai dificile atunci când acestea folosesc criptarea end-to-end.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung se laudă cu tehnologia Ironflex pentru telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6

Google Chrome te protejează de atacuri: ce funcție nouă testează

Ce ne rezervă AirPods 4: design modern, carcasă inteligentă șI sunet de calitate

Windows 10 își ia adio de la 240 de milioane de PC-uri și le lasă fără viitor

Chatbotul Bard a făcut o mare greșeală, regretul de 100 de miliarde de dolari al Google

Samsung pregătește Galaxy A15 5G cu display de 90 Hz, procesor MediaTek Dimensity 6100+ și baterie mare.

Motorola a dezvăluit ce telefoane vor primi Android 14. Este al tău printre ele?

PREȚURILE IN EUROPA PENTRU SERIA PIXEL 8 AU FOST DEZVĂLUITE

Anssil, salteaua inteligentă care îți monitorizează somnul – CES 2024.

Cum arătau primele prototipuri MagSafe For iPhone.

Iată lista cu cele mai căutate 10 telefoane în acest moment

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?