O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

Până la sfârșitul anului 2023, toată lumea va avea acces la această funcție importantă din Messenger

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Multe aplicații de mesagerie oferă în mod implicit criptare end-to-end, ceea ce asigură că conversațiile dintre două (sau mai multe) părți au loc doar între părți (și dispozitivele lor) pe un canal criptat. Funcția a ajuns în Messenger în urmă cu doar câțiva ani, dar o conversație normală nu este încă criptată.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, Mark Zuckerberg, omul de top al Meta, a spus că vor începe să o testeze, iar acum există mai multe informații despre implementarea ei

Timothy Buck, manager de produs pentru Messenger, a anunțat marți, într-o postare pe blog, că Meta își extinde testul de criptare end-to-end în mod implicit și că milioane de conversații existente vor fi acum actualizate la criptate. În ceea ce privește implementarea completă, Meta a oferit deja informații în acest sens: intenționează să facă E2EE implicit pentru toate conversațiile bidirecționale și „chat-urile familiale” până la sfârșitul acestui an.

Acest lucru va face ca conversațiile din Messenger să fie și mai sigure, ceea ce, în multe țări represive, poate îngreuna vizualizarea conținutului chat-urilor de către autorități, care sunt mai dificile atunci când acestea folosesc criptarea end-to-end.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Avantajele și Dezavantajele Mașinilor Electrice – Ghid Complet .