Ce ne aduce One UI 6.1: Noile moduri de încărcare Samsung Galaxy care îți vor proteja bateria.

Ce ne aduce One UI 6.1: Noile moduri de încărcare Samsung Galaxy care îți vor proteja bateria.

Samsung abia a început să pună One UI 6.0, bazat pe Android 14, pe telefoanele lor, dar deja se gândește la următoarea actualizare mare a sistemului. A apărut o poză cu One UI 6.1 – și cu ea, una dintre noutățile pe care le aduce.

Se pare că actualizarea, care va veni pe telefoanele Galaxy anul viitor, va avea o protecție mai bună a bateriei, care le va da utilizatorilor mai multe variante să-și țină bateria în formă. Deși versiunea 4 a One UI le dă deja utilizatorilor opțiunea să încarce bateria doar până la 85% ca să o țină mai mult, One UI 6.1 le va da acum utilizatorilor posibilitatea să aleagă între trei moduri diferite de a economisi energie.

În modul Basic, care e cel normal, telefoanele Galaxy se încarcă până la 100%, dar după aia se opresc din încărcat și încep iar să încarce când bateria ajunge la 95%. Un alt mod, Max, pe de altă parte, îți încarcă bateria doar până la 80%, ca să o cruțe cât mai mult – dar îți dă și o cincime mai puțină baterie decât ar putea.

Cel mai mișto pare a fi cel de-al treilea mod, Adapt, care încearcă să facă un compromis între cele două. Adapt e cel mai mișto dintre toate, pentru că îți încarcă telefonul doar până la 80% noaptea, dar apoi scoate limita cu puțin timp înainte să te trezești și îți încarcă bateria la 100%. Așa, bateria e protejată în majoritatea timpului, dar utilizatorul are și o baterie cât mai mare în timpul zilei.

Nu se știe când va scoate Samsung actualizarea One UI 6.1 pentru telefoanele lor și ce alte chestii noi va aduce. Acum, compania vrea să termine de trecut toate telefoanele lor la noul One UI 6.0 bazat pe Android 14 în februarie – și după aia, probabil, va începe să dea și versiunea 6.1, pe parcursul anului 2024.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astazi va fi lansat Redmi K70E care devine POCO X6 Pro în Europa.

Google Chrome are o problemă gravă și trebuie să o rezolvi acum

Bitcoin vs. Apă: De ce Bitcoin este cel mai mare dușman al apei

Apple Cedează în Fața Legii UE: Fortnite Se Întoarce pe iOS

Cum să îți împarți parolele cu familia ta cu Google.

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Roku TV. Un jucător nou, puternic pe piața TV – CU MODELE IEFTIN!

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

Windows 11 va fi capabil să comunice prin USB la viteze extrem de rapide

Prețurile seriei Galaxy S24 în Europa au fost dezvăluite.

Familia Xiaomi 13 se extinde cu 13T și 13T Pro

Seria Xiaomi 14 se pregătește de lansarea pe plan mondial.