Galaxy AI - Miza Samsung pentru un viitor strălucit în vânzări

Galaxy AI – Miza Samsung pentru un viitor strălucit în vânzări

Într-o lume unde tehnologia evoluează mai rapid decât pot bate aripile un fluture cibernetic, Samsung își joacă cartea asului cu seria Galaxy S24, lansată în ianuarie. Nu e doar un telefon, e un simbol al inovației, îmbrățișând cu brațe deschise funcțiile revoluționare Galaxy AI. Și dacă te întrebi cum stă compania pe piață, ei bine, cifrele vorbesc de la sine: un profit operațional de 3,51 trilioane de woni (~2,54 miliarde de dolari) în primul trimestru al anului 2024. E clar că Galaxy S24 nu e doar un hit, e un home run!

Dar Samsung nu se oprește aici. Ei bine, dragi cititori, pregătiți-vă pentru o călătorie în viitor, pentru că Galaxy AI nu e doar pentru cei cu telefoane de ultimă generație. Compania plănuiește să extindă aceste funcții AI și pe alte flagship-uri, transformând fiecare telefon într-un geniu digital. Și nu e vorba doar de telefoane, ci și de tablete și, ați ghicit, de dispozitivele pliabile care ne-au făcut să ne reîndrăgostim de tehnologie.

Acum, să aruncăm o privire în cristalul magic al planurilor Samsung pentru restul anului. MX Business, divizia lor de vânzări, nu doar că vizează o creștere a vânzărilor, dar vrea să ne țină pe toți în priză cu extinderea Galaxy AI. Și când spunem extindere, ne referim la Galaxy Ring, la noile modele de smartwatch-uri premium care vor face ca timpul să pară mai inteligent.

Deci, ce ne rezervă viitorul? O întreagă constelație de produse Samsung: de la Galaxy Z Fold 6 la Galaxy Z Flip 6, de la seria Galaxy Tab S10 la linia Galaxy Watch 7 și, bineînțeles, la Galaxy Ring, care promite să fie bijuteria coroanei.

Și pentru că inteligența artificială generativă e noua vedetă a industriei smartphone-urilor, Samsung nu doar că investește în această tehnologie, dar o face cu o pasiune demnă de un roman de dragoste tehnologic. Și nu sunt singurii; Google, Xiaomi, OnePlus, OPPO și alții sunt pe aceeași lungime de undă. Dar așteptați, căci există un zvon: seria Galaxy S25 ar putea să fie alimentată de modelul de învățare automată Gemini Nano 2 de la Google. Ce înseamnă asta? Funcții AI mai inteligente, mai rapide și mai intuitive, direct pe dispozitivul tău. Samsung și Google, o colaborare care promite să redefinească viitorul tehnologiei în buzunarul tău.

Așadar, dragi cititori, rămâneți pe frecvență, pentru că Samsung are în plan să ne uimească cu fiecare clipire a ecranului Galaxy. Galaxy AI nu e doar viitorul, e prezentul care ne bate la ușă cu o promisiune de inovație și magie tehnologică.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google îi ajută pe piratii muzicali să descarce gratis de pe YouTube?

Samsung îți aduce în Europa cel mai nou telefon: Galaxy S23 FE, un smartphone de excepție.

Redmi K70 își dezvăluie aspectul în imagini exclusive.

Informații proaspete și oficiale despre OnePlus 12R.

Honor Magic 6 Pro a ajuns in Romania.Pret si disponibilitate

De ce Apple nu se grăbește să lanseze un iPhone pliabil?

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch 2, Watch S3 disponibile in Romania.

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială

Samsung își croiește drum în lumea GPU-urilor

Amazon renunță la produsele sale de marcă proprie

Sateliții responsabili pentru serviciul mobil Starlink au decolat