samsung galaxy ring health

Samsung Galaxy Ring este oficial!

Ai auzit de Samsung Galaxy Ring? Este primul inel inteligent de la Samsung, pe care l-au arătat puțin la evenimentul Galaxy S24 Unpacked din luna trecută. Acum, Samsung a făcut anunțul oficial și ne-a dat mai multe informații despre acest dispozitiv portabil. Nu știm încă cât costă și când va fi disponibil, dar Samsung spune că vom afla mai multe în curând.

Ce are așa special Galaxy Ring? Ei bine, în primul rând, vine în diferite mărimi, de la 5 la 13 în sistemul american, pe care le poți vedea scrise cu S, M, L sau XL pe interiorul inelului. Apoi, are un design concav, adică se îngustează în centru, spre deosebire de inelul Oura Ring, care este convex. Și mai are și trei culori de ales: negru ceramic, argintiu platinat și auriu.

Dar cel mai important este ce poate face Galaxy Ring pentru sănătatea ta. Acest inel îți măsoară pulsul, respirația, somnul și mișcările pe care le faci noaptea. Poate chiar să îți spună dacă ai probleme cu apneea în somn, adică dacă te oprești din respirat când dormi. Nu-i așa că e util? Samsung zice că Galaxy Ring este un partener perfect pentru Galaxy Watch, pentru că îți oferă o monitorizare mai precisă și mai completă a stării tale de sănătate și a activității fizice, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

samsung galaxy ring health 1

Galaxy Ring îți calculează și un scor de vitalitate, care se bazează pe cât de activ ești în timpul zilei, cât de bine dormi, cât de calm este pulsul tău și cât de mult variază el. Poți să îți setezi și niște obiective personale de wellness și să primești sfaturi și încurajări prin cardurile Booster, pe care le găsești în aplicația Galaxy Health.

Singurul dezavantaj al inelului Galaxy Ring este că, la început, va funcționa doar cu telefoanele Samsung Galaxy. Dar Samsung promite că va face inelul compatibil și cu alte dispozitive Android în viitor.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inteligența artificială poate recunoaște autismul infantil doar din imaginile retinei

Huawei BE3 Pro: primul router Wi-Fi 7 al companiei, cu viteze uluitoare și preț accesibil

Revoluția Electrică: Un Eșec Costisitor în Elveția?

A18 Pro vs. Snapdragon 8 Gen 4: Duelul Titanilor în Lumea Benchmark-urilor

TOP 3 Cele mai bune amplificatoare wifi în 2023

Galaxy M15: Samsung dezvăluie noul său as din mânecă – Detalii exclusive aici

Galaxy S24 Ultra foloseștet itan mai ieftin decât iPhone 15 Pro?

Apple M3 și noile macbook-uri au devenit înspăimântător de rapide

Cele 4 motive pentru care ChatGPT de la OpenAI este pe moarte

Gmail testează o interfață de răspunsuri în stil chat pentru e-mailuri.

Cum funcționează AirTag-ul si cum se configurează? Ghidul complet

Inteligența Artificială ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.