Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Dacă te-ai săturat de reclamele care îți apar în Windows, ai două opțiuni: să le ignori sau să le dezactivezi. Dar, atenție, Microsoft nu îți face viața ușoară.

De la jumătatea anului 2023, Microsoft a început să renunțe la aplicațiile Mail și Calendar din Windows și să le înlocuiască cu noul Outlook, care este gratuit. Până la începutul anului 2024, toți utilizatorii de Windows vor trebui să folosească noul Outlook, care are o surpriză neplăcută: reclame. Da, reclame în inbox-ul tău.

Potrivit gHacks, aplicația veche nu avea reclame, dar noul Outlook se bazează pe versiunea web, care este plină de reclame.

Desigur, Microsoft face distincția între reclamele din inbox cu o legendă „Ad”, care în română va fi cu siguranță „publicitate” sau ” reclamă”. Acesta nu este un caz unic, există reclame în Gmail și în alte căsuțe poștale, dar programul implicit integrat în Windows nu le-a inclus până acum.

outlook reclame

Cea mai ciudată chestie este că poți să ștergi reclamele ca și cum ar fi mesaje, dar nu scapi de ele. Vor reveni mai devreme sau mai târziu.

Dacă vrei să scapi de reclame, Microsoft îți oferă o soluție: să plătești. În meniul Outlook, ai un link către o pagină unde poți să te abonezi la Outlook fără reclame pentru 2 dolari pe lună, adică vreo 9,5 lei. Nu se știe dacă abonamentul la Microsoft 365 te scutește de reclame sau nu.

O reclamă nu este capăt de lume, dar Microsoft a început să bage reclame peste tot în Windows, mai ales pentru a-și face reclamă la propriile servicii, cum ar fi OneDrive și abonamentul 365.

Toate acestea arată că Microsoft nu mai consideră Windows ca un sistem de operare pe care îl cumperi și îl folosești cum vrei tu, ci ca o sursă de bani de la utilizatori, fie prin abonamente, fie prin reclame.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

Apple Vision Pro, fără YouTube și Spotify.

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Funcția de partajare a parolelor ar putea ajunge în curând pe Android

Primele imagini reale cu telefonul Samsung Galaxy S24 Ultra.

Samsung rezolvă cu peste 70 de corecții de securitate în actualizarea din ianuarie.

Adevărul despre mașinile electrice: Cum a scos la iveală Consumer Reports defectele acestora

iPhone 17 Plus: O Nouă Viziune în Designul Apple?

Xiaomi 14 Ultra a fost testat pe Geekbench.

Huawei MateBook D16 2024, laptopul care te face să vrei să lucrezi

Noutate de la IKEA: Încărcătoare rapide la prețuri accesibile