Iată prețurile lui Xiaomi 14, varianta Pro rămâne în China.

Iată prețurile lui Xiaomi 14, varianta Pro rămâne în China.

Xiaomi 14 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului și se pregătește să fie lansat pe plan global pe 25 februarie. Dar cât va costa și ce specificații va avea? Am aflat de la Techmaniacs, care ne-a spus prețurile lui Xiaomi 14 în Grecia.

Xiaomi 14 va fi un telefon de top, care va avea o memorie generoasă. Varianta cu 12 GB de RAM și 512 GB de stocare va costa 1099 euro, ceea ce este cu 100 de euro mai mult decât Xiaomi 13 de anul trecut, care avea 8/256 GB. Dar merită diferența, nu?

Aceasta este o configurație nouă de memorie, care nu există în China, unde Xiaomi 14 vine cu 16 GB de RAM pentru modelele de 512 GB și 1 TB. Xiaomi 14 va fi disponibil pentru cumpărare începând cu 29 februarie, așa că pregătește-te să îți comanzi telefonul visurilor tale.

Dar ce se întâmplă cu Xiaomi 14 Pro, varianta mai performantă a lui Xiaomi 14? Ei bine, se pare că nu o vom vedea în afara Chinei. Xiaomi a decis să renunțe la modelul Pro și să se concentreze pe varianta Ultra, care va fi și mai spectaculoasă.

Nu știm încă cât va costa Xiaomi 14 Ultra, dar suntem siguri că va fi un telefon care va face furori. Probabil că vom afla mai multe detalii în curând, când vor apărea și alte scurgeri de informații. Până atunci, ne bucurăm de Xiaomi 14, care promite să fie un telefon de excepție.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualizarea HyperOS ar putea veni în curând și la noi.

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

Google Lumiere: o inteligență artificială care face videoclipuri din text.

Iată lista cu cele mai căutate 10 telefoane în acest moment

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Utilizarea instrumentelor Google AI: noi caracteristici AI pentru 2023

De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică

În Culisele Celui Mai Mare Pact AI: Apple Îmbrățișează Gemini

Apple retrage actualizarea iOS 17.3 beta 2 din cauza unui bug grav

Un om cu cipul lui Musk(Neuralink) în cap face minuni: controlează un mouse cu gândul

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

Hugging Face te lasă să-ți faci propriii asistenți AI fără să plătești nimic