Lansarea iminentă a Dimensity 9300+ și a telefonului vivo X100s în mai

Lansarea iminentă a Dimensity 9300+ și a telefonului vivo X100s în mai

Surse apropiate de industrie, precum Digital Chat Station, indică faptul că noul chipset Dimensity 9300+ va fi lansat în luna mai. Se preconizează că vivo X100s va avea onoarea de a introduce acest SoC pe piață, deci este de așteptat ca lansarea telefonului să aibă loc într-un interval similar.

Conform informațiilor scurse, Dimensity 9300+ reprezintă o versiune îmbunătățită a Dimensity 9300, beneficiind de un procesor Cortex-X4 cu frecvența de până la 3,4 GHz și un GPU Immortalis-G720 MC12 ce atinge viteze de până la 1,3 GHz. Vivo X100s promite să impresioneze cu un display 1220p de înaltă rezoluție, margini extrem de fine, un cadru metalic elegant și sticlă de protecție pe ambele fețe. Gama de culori disponibile va include alb, negru, cyan și o nuanță distinctă de “titanium”.

Raportările continuă cu previziuni despre Dimensity 9400, care ar putea debuta în octombrie. Acesta ar putea integra o combinație inovatoare de nuclee Cortex-X5, alături de nucleele Cortex-X4 și Cortex-A7 deja cunoscute, îmbunătățite cu mai multe memorii cache și o unitate de procesare neurală (APU) integrată.

Există, de asemenea, speculații că Dimensity 9400 ar putea fi inima viitorului vivo X100 Ultra, deși nu este exclusă nici posibilitatea ca acesta să fie echipat cu noul Snapdragon 8 Gen 3.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum arată noua tabletă Oppo Pad Air2, dezvăluită înainte de lansare

Tesla Roadster, mașina care face suta într-o clipită!

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

ChatGPT poate naviga acum pe internet ca și Google Bard

Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

Cine poate vedea Blockchainul: Transparența și Confidențialitatea în Tehnologia Blockchain

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

Minimal: Telefonul care te scapă de dependența de smartphone.

Cu ADN-ul, datele tale nu se pierd niciodată în acest depozit nou-nouț.