Disney+ o ia pe urmele Netflix: Măsuri împotriva partajării parolelor.

Disney+ o ia pe urmele Netflix: Măsuri împotriva partajării parolelor.

Dacă ești fan Disney+ și îți împrumuți parola la prieteni sau rude, ai o problemă. Serviciul de streaming a decis să pună capăt acestui obicei și să-ți limiteze accesul la conținutul lor. The Verge a dat de un e-mail care arată că abonații din SUA vor avea parte de niște termeni de serviciu mai stricți, care le vor face mai greu să se uite la filme și seriale cu parola altcuiva.

E ca la Netflix, unde un cont e valabil doar pentru dispozitivele dintr-o singură gospodărie. Adică, din casa ta, nu din casa vecinului. Așa scrie în contractul de servicii, pe care probabil nu l-ai citit niciodată. Așa că Disney te anunță că nu mai poți da parola la oricine și că o să-ți verifice profilul din când în când, să vadă dacă respecți regulile.

Termenii și condițiile noi se aplică de acum celor care se abonează în SUA și Canada, dar și celor care folosesc Hulu, un alt serviciu de streaming al lui Disney. Pentru cei care erau deja abonați, regulile astea intră în vigoare pe 14 martie. Deci, deocamdată, doar americanii și canadienii sunt afectați, dar nu te bucura prea tare, că sigur o să vină și la noi curând.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ChatGPT ar putea cuceri sectorul educației, însă mulți nu sunt încântați de asta.

Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

Samsung îți oferă mai mult control asupra bateriei telefonului cu One UI 6.1

Finalul unei ere: Seria Galaxy S10 se desparte de actualizările software

Huawei MatePad Pro 11 2024: O tabletă de ultimă generație cu conectivitate prin satelit.

Galaxy S24 Ultra ar putea avea o cameră cu zoom 10x și un senzor de 200 MP

Ecrane de top la prețuri accesibile? Samsung A35 și A55 răspund provocării!

10 inovații pentru o grădină perfectă

Motorola Buds și Buds+: Accesorii la Superlativ

Interceptarea platformelor criptate este ilegală în UE

Sfaturi pentru cumpărarea de televizoare – sistem de sunet: ce face ca un televizor să sune bine? La ce trebuie să ne uităm?

Galaxy S24 cu Exynos 2400 vs Snapdragon 8 Gen 3: Cine va câștiga bătălia cipurilor?