Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!

Xiaomi îți aduce Redmi Note 13 Pro și Pro+ în Europa! Vezi cât costă și ce pot face!

Dacă ești în căutarea unui telefon nou, atunci trebuie să afli despre Redmi Note 13 Pro și Pro+, două modele de la Xiaomi care au făcut furori în China și care vor ajunge în curând și în Europa.

Conform Appauls, aceste telefoane sunt niște bestii, cu 12 GB de RAM și 512 GB de spațiu de stocare, disponibile în trei culori: negru, albastru și alb.

Preţurile vehiuclate pentru Redmi Note 13PRO si 13PRO+ sunt urmatoarele:

  • Redmi Note 13 Pro 5G te va costa doar 450 de euro (cam 2300 lei)
  • Redmi Note 13 Pro+ 5G doar 500 de euro (cam 2500 lei). Un preț destul de bun pentru ce oferă!

Și ce oferă? Păi, în primul rând, un ecran AMOLED de 6,67 inci cu o rată de refresh de 120 hertz, care îți va face ochii să lucească. Ecranul are o luminozitate de 1.800 nits, o eșantionare tactilă de 2160 hertz și un control al luminozității PWM de 1920 hertz. Singura diferență între cele două modele este că Pro+ are un ecran curbat, iar Pro are un ecran plat.

În al doilea rând, un procesor de ultimă generație: Snapdragon 7s Gen 2 pentru Pro și Dimensity 7200 Ultra pentru Pro+. Ambele telefoane au o baterie generoasă, de 5000 mAh pentru Pro și de 5100 mAh pentru Pro+, care se încarcă rapid: 120 de wați pentru Pro și 67 de wați pentru Pro+.

În al treilea rând, o cameră foto de vis: Samsung HP3 de 200 de megapixeli cu stabilizare optică, care îți va permite să faci poze de calitate profesională. Pe lângă asta, mai ai o cameră ultra-wide de 8 megapixeli, o cameră macro de 2 megapixeli și o cameră selfie de 16 megapixeli.

Și ca să fie totul perfect, aceste telefoane vin cu MIUI 14 bazat pe Android 13, care îți oferă o experiență fluidă și personalizată. Și dacă vrei să treci la HyperOS, nu e nicio problemă, pentru că aceste telefoane sunt compatibile cu noul sistem de operare de la Xiaomi.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.

Nothing Phone (2a), telefonul care nu te ruinează și nu te dezamăgește

Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea: Meta AI

Elon Musk pregătește o nouă lansare: XMail

Samsung adaugă noi funcții de asistență pentru camera foto la Galaxy S23 dar și pe alte modele.

A sosit o actualizare utilă pentru Chrome

Starlink și John Deere: parteneriatul care revoluționează agricultura.

A fost lansat GPT Store: magazinul de aplicații unde găsești chatbot-uri inteligente

A apărut prima mașină electrică cu baterii de sodiu sub numele JAC Jivej.

OnePlus 12 se lansează la începutul lui decembrie, de ziua de naștere a OnePlus

Cum arată Samsung Galaxy A35. Primele randări.

iTunes pentru Windows: o actualizare de securitate esențială!