Noile iPad Pro și iPad Air ar putea veni cu ecrane mate și lucioase

Noile iPad Pro și iPad Air ar putea veni cu ecrane mate și lucioase

Zvonurile din lumea tehnologiei ne aduc vești despre posibilele inovații ale Apple. Un leaker de pe Weibo, deși cu o credibilitate încă sub semnul întrebării, a lansat ideea că Apple ar putea oferi viitoarele modele de iPad Air în două variante distincte de ecran: una cu finisaj lucios și alta cu finisaj mat. Se pare că furnizorii au început deja să trimită mostre către Statele Unite, pregătind terenul pentru această noutate.

Nu este clar încă dacă vorbim despre un finisaj complet mat sau doar despre un tratament antireflex aplicat pe ecran. Se zvonește că ar putea fi vorba despre utilizarea unei sticle nanotexturate, care să reducă reflexiile și să ofere o experiență vizuală îmbunătățită. Această tehnologie nu este străină industriei, având în vedere că Samsung a implementat ceva similar în designul Galaxy S24 Ultra, ceea ce adaugă un strat de credibilitate acestor informații.

Și nu se oprește aici. Sursele indică faptul că și seria iPhone 17 ar putea beneficia de o tehnologie antireflexie avansată, similară cu cea prezentă pe flagship-ul Samsung de anul acesta. Dacă aceste zvonuri se confirmă, am putea asista la o îmbunătățire semnificativă a tehnologiei antireflexie pe dispozitivele Apple ce urmează să fie lansate.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 16: Ce se schimbă la butonul de acțiune și de ce contează

Ce se ascunde în ochelarii Vision Pro de la Apple – iFixit i-a desfăcut bucățică cu bucățică

Primele Imagini cu Edge 50 Pro, noul Flagship Motorola

Sony tocmai a dezvăluit selecția varietată de jocuri Gratuite pentru abonații PlayStation Plus Essential în decembrie

ChatGPT ar putea cuceri sectorul educației, însă mulți nu sunt încântați de asta.

Cum să folosești augmentarea umană pentru a-ți îmbunătăți viața și cariera

Încărcarea rapidă îți face praf bateria telefonului? Află aici adevărul

De ce ecranele Samsung Galaxy S24 sunt cele mai bune din industrie, după DxOMark.

Ghid pentru începători despre securitatea cibernetică: Cum să-ți protejezi activele digitale

Întregul internet a fost dezlănțuit pe ChatGPT

Cu un truc simplu, au fost eliminate protecția chatboruilor(ChatGPT,Bard)

Poco C65 – Un smartphone cu upgrade-uri minore, dar binevenite, care ar putea să ajungă în românia