Samsung Galaxy A72 primește ultima actualizare majoră

Samsung Galaxy A72 primește ultima actualizare majoră

Se pare că Samsung a început deja să actualizeze telefoanele Galaxy A72 cu One UI 6.0 în Rusia. Interfața va veni, bineînțeles, cu versiunea principală de Android 14, dar dispozitivul nu va mai primi alte actualizări majore.

Așadar, deocamdată, posesorii de Samsung Galaxy A72 din Rusia pot aștepta cu nerăbdare noul software, dar actualizarea ar putea fi disponibilă în curând și în alte regiuni. În esență, smartphone-ul a ajuns acum la sfârșitul carierei sale, deoarece aceasta este ultima actualizare majoră de sistem pe care o va primi.

Telefonul a fost lansat în segmentul mid-range în primăvara anului 2021 cu Android 11 la bord, ceea ce înseamnă că a primit în total trei versiuni de android, ceea ce este cu siguranță un merit pentru segment.

Numărul de firmware al noului software este A725FXXU6EWL4, iar pachetul de date necesar pentru a-l instala este de doar 2 GB și include un patch de securitate din decembrie. De fapt, Samsung nu renunță complet la posesorii de Galaxy A72, actualizările de securitate vor mai veni probabil încă un an, așa că veți putea folosi telefonul pentru mobile banking și altele asemenea fără bătăi de cap.

De asemenea, probabil că nu este imposibil ca One UI 6.1 să ajungă și la acesta după ce vor fi lansate dispozitivele Galaxy S24, dar nu am paria pe asta. Dacă ești nerăbdător, poți verifica în meniul Settings pentru a vedea dacă a sosit actualizarea, dar dacă nu, probabil că nu va trebui să mai aștepți prea mult și o poți instala singur.

(sursa)

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Iată prețurile lui Xiaomi 14, varianta Pro rămâne în China.

Ce îl sperie pe șeful OpenAI când vine vorba de inteligența artificială

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Samsung se laudă cu tehnologia Ironflex pentru telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6

Iphone se 4 ar putea primi face id și o cameră de 48 megapixeli

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience:

Galaxy S24, telefonul care îți cere bani în fiecare lună. Ce se întâmplă dacă refuzi să plătești?

Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

ASUS Zenfone 11 Ultra.Totul este dezvăluit grație unei scurgeri masive.

Ai un iPhone? Atunci trebuie să știi această funcție secretă care îți poate fi foarte utilă

Google își consolidează securitatea Android cu ajutorul inteligenței artificiale