Galaxy Z Fold 6 va fi cel mai subțire telefon pliabil de la Samsung

Galaxy Z Fold 6 va fi cel mai subțire telefon pliabil de la Samsung

Este evident că Samsung Galaxy Z Fold 5 nu este un telefon subțire, la fel ca și predecesorii săi. Aceasta este o problemă în zilele noastre, când alte companii au telefoane pliabile mult mai subțiri. Ei bine, conform unui nou raport, Galaxy Z Fold6 va fi cel mai subțire telefon pliabil al companiei până acum și va face o diferență notabilă față de predecesorul său.

Conform lui Rjey, un utilizator X și YouTuber, Galaxy Z Fold 6 va avea o grosime de 11 mm. El a făcut chiar și câteva randări frumoase pentru a compara această grosime cu cea a Galaxy Z Fold 5. Galaxy Z Fold 5 are o grosime de 13,4 mm.

zfold6 vs zfold5 thickness

Aceasta este, desigur, grosimea telefonului când este pliat. Dacă acest lucru este adevărat, Galaxy Z Fold 6 va fi mai subțire decât OnePlus Open, care are o grosime de 11,7 mm când este pliat și pare subțire față de Galaxy Z Fold 5.

Totuși, HONOR Magic V2 este încă lider în acest domeniu. Acest telefon are o grosime de 9,9 mm sau 10,1 mm când este pliat, în funcție de variantă. Xiaomi MIX Fold 3 este, de asemenea, puțin mai subțire decât Galaxy Z Fold 6, cu o grosime de 10,9 mm.

Țineți minte că Rjey nu a dovedit încă suficient de mult despre scurgerile de știri reale, așa că merită să fiți puțin sceptici.

Ceea ce ne-ar plăcea să vedem, de asemenea, este o îndoire mai puțin vizibilă. Galaxy Z Fold 5 se pliază plat, ca și rivalii săi, dar îndoitura este încă prea vizibilă. Însă, aceasta nu este o problemă la OnePlus Open și HONOR Magic V2.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Deabia astept sa il.achizitionez,acum,acum am fold 5 si este o bijuterie,isi scoate toti banii daca stii cum sa il folosesti!!!

  • Nu mai cumpăr Samaung. Deși foarte mișto telefoanele fold, tocmai mi-au refuzat garanția. Ecranul pliabil se crapă pe mijloc și refuză să il repare. E o problemă ce apare la multe din gamă.

    • trebuie să înțelegi cum funcționează garanția! mie în momentul în care mi au apărut bule pe toată jumătatea ecranului unde se pliază ,l-am trimis la garanție in aceiași zi pentru că altfel bulele forțau în ecranul firav și se spărgea cum am văzut la mulți alții. In plus balamaua nu se mai deschidea complet. l am primit de la garanție în mai puțin de 10 zile cu tot ecranul interior schimbat și eu am fost foarte mulțumit . este normal să ți se refuze garanția dacă telefonul ajunge la ei cu ecranul spart..
      Are 2 ani jumate Z fold 3 ul meu și aștept fold 6

  • Am Z fold 3 și aștept pt a face un upgrade real la fold 6. Iar pt Mihai , ecranul se crapă dacă folia se desprinde / face bule și nu este schimbată la timp pe garanție ! Este normal să ți se refuze garanția când ai ecranul spart pentru că asta se întâmplă doar din vina ta sau a foliei care se desprinde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.

iPhone 16: Un pas uriaș înainte pentru inteligența artificială

Realme ne arată astăzi camera periscop de peste 200 de megapixeli

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500

Ce este Chat GPT, cum funcționează și la ce se folosește?

Galaxy Z Fold 6 ar putea veni cu o variantă mai ieftină.

Un virus periculos se răspândește pe Facebook.

Google Maps și-a dat cu stângu-n dreptu, iar lumea e supărată rău

A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

Atât va costa Nothing Phone (2a) in Europa!

HarmonyOS: sistemul de operare al Huawei care face furori în China și în lume.