Descoperă Google Circle to Search noua modalitate de a căuta pe smartphone.

Descoperă Google Circle to Search: noua modalitate de a căuta pe smartphone.

Google a tot încercat să ne facă viața mai ușoară pe smartphone-uri de când a apărut Android, și acum a venit cu o idee nouă: să cauți cu cercuri. Circle to Search e o funcție care îți permite să desenezi un cerc în jurul oricărui lucru de pe ecranul telefonului, și să afli mai multe despre el. Nu contează dacă e text, imagine sau altceva, poți să îl încercuiești și să îl cauți. Și nu trebuie să fie neapărat un cerc, merge și o formă ovală sau orice altceva.

Circle to Search merge peste tot pe telefon, dar ca să o activezi, trebuie să ții apăsat pe butonul de pornire sau pe bara de jos, dacă folosești gesturi, înainte să te apuci să desenezi. Google zice că e mai simplu așa, decât să schimbi între aplicații, să faci screenshot-uri sau să folosești Google Lens.

google circle to search

Circle to Search se bazează pe inteligența artificială a Google, care e integrată și în Google Lens, și care a fost lansată în 2022. Cu ea, poți să cauți folosind și text, și imagini, și să îți ajustezi criteriile de căutare direct în aplicația Google. Poți să pui întrebări mai complexe, care să țină cont de concepte, idei sau subiecte. Google îți va da răspunsuri scurte și la obiect, fără să te trimită pe alte site-uri.

Circle to Search va fi disponibilă pentru toată lumea pe 31 ianuarie, dar doar pentru telefoanele Pixel 8 și pentru noile Samsung Galaxy S24 la început. Google spune că va aduce funcția și pe alte “smartphone-uri Android premium” în timpul anului. Și cei care au iOS vor putea să folosească funcția de căutare multiplă îmbunătățită în aplicația Google, dar doar în SUA.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

UNESCO avertizează asupra riscurilor pe care le prezintă implanturile cerebrale cu inteligență artificială

Brățara fitness Galaxy Fit3 disponibil in Romania la un pret avantajos.

Honor X50i+: cameră foto de 108 MP și un preț foarte bun.

Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

Nothing Phone (2a), o imagine falsă ne-a indus în eroare.

Panouri solare care pot fi utilizate in locul ferestrelor și sunt super eficiente!

Huawei MatePad Pro 11 2024: O tabletă de ultimă generație cu conectivitate prin satelit.

Android 14 și One UI 6, disponibile și pentru gama medie Galaxy.Vezi Lista.

Samsung îți oferă 7 ani de Android nou cu Galaxy S24, dar te taxează pentru funcțiile AI.

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.