Xiaomi Mi Band 9 ar putea sosi în curând: Ce Știm Până Acum

Xiaomi Mi Band 9 ar putea sosi în curând: Ce Știm Până Acum

Xiaomi se pregătește să lanseze următoarea iterație a popularului dispozitiv de fitness, Xiaomi Mi Band 9. Certificat de către Agenția de Telecomunicații și Digitală TDRA din Emiratele Arabe Unite și Agenția de Telecomunicații din Indonezia, Mi Band 9 promite să aducă îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său.

Ce Așteptăm de la Mi Band 9?

 1. Design și Ecran:
  • Mi Band 9 va avea un ecran AMOLED de 1,62 inch, menținând dimensiunea similară cu modelul anterior. Cu toate acestea, se așteaptă ca noul ecran să fie mai luminos și să ofere o rezoluție mai mare.
  • În plus, vom vedea dacă Xiaomi a inclus sau nu suport GPS încorporat în acest nou model.
 2. Durata Bateriei:
  • Mi Band 8 a impresionat prin autonomia sa, rezistând până la două săptămâni între încărcări. Se pare că Mi Band 9 va continua această tradiție, oferind o durată de viață a bateriei excelentă.
 3. Prețul și Disponibilitatea:
  • Unul dintre punctele forte ale seriei Mi Band a fost prețul accesibil. Anul trecut, Mi Band 8 a fost disponibil la prețuri de 239 yuani (34 USD) pentru versiunea standard și 279 yuani (39 USD) pentru modelul NFC în China.
  • Deși nu avem încă detalii precise despre prețul Mi Band 9, este de așteptat să existe o diferență de aproximativ 40 de yuani între versiunea standard și cea NFC.

Competiția și Piața Dispozitivelor Portabile

 • În 2023, Xiaomi a fost al doilea cel mai mare furnizor de dispozitive portabile la nivel mondial, imediat după Apple. Apple Watch a dominat cu o cotă de 19% din piața dispozitivelor portabile, chiar dacă livrările au scăzut cu 14% de la an la an.
 • Xiaomi a avut o cotă de piață de 11%, iar livrările au crescut cu 21% în același interval. Huawei, un alt producător chinez, a ocupat locul trei cu o cotă de 9% și o creștere de 13% a livrărilor.

Disponibilitate în SUA

 • Mi Band este unul dintre puținele produse Xiaomi disponibile în SUA. Versiunea globală a Mi Band 8 a fost lansată în octombrie anul trecut și a fost bine primită de utilizatori.
 • Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce aduce Mi Band 9 și cum se va poziționa pe piața dispozitivelor portabile.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.

Acestea sunt cele mai populare aplicații mobile. Surpriza pe locul 9.

YouTube testează o funcție ciudată: alegerea videoclipurilor după culoare

Samsung Galaxy M55 apare pe Geekbench cu Snapdragon 7 Gen 1

Seria Redmi Note 13 5G a sosit! Iată Specificațiile si prețul.

Xiaomi Smart Band 8. Brăţară de fitness cu autonomie peste 2 săptămâni.

MERO – Aplicația de programări care salvează profesioniștii în zilele aglomerate

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 a fost fotografiată

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

Ce înseamnă căști bune cu anulare a zgomotului? Îți arătăm noi!

De ce nu se laudă Samsung cu cea mai tare chestie de la Galaxy S24 Ultra?