Samsung Galaxy S25 va fi o revoluție de design, nu doar o evoluție

Samsung Galaxy S25 va fi o revoluție de design, nu doar o evoluție.

Dacă ești fan Samsung Galaxy, probabil că știi deja că Galaxy S24 nu va aduce prea multe schimbări de design față de modelele precedente. Asta e concluzia la care au ajuns majoritatea surselor care au scăpat informații despre noul flagship. Dar nu te descuraja, pentru că Samsung are un plan secret pentru anul viitor.

Galaxy S24 ar putea fi ultimul din seria de flagship-uri care să arate ca niște clone. Tipsterul Revegnus de pe X (fostul Twitter), spune că Samsung pregătește o schimbare radicală de design pentru seria Galaxy S25, care ar urma să fie lansată în 2025.

Se pare că omul din spatele acestei schimbări este Hubert H. Lee, care a preluat conducerea echipei de design Mobile eXperience (MX) din decembrie 2022.

Potrivit unui alt zvon, Hubert H. Lee, care a lucrat înainte ca designer la Mercedes-Benz, are misiunea de a da o nouă față și o nouă personalitate Samsung Galaxy, începând cu Galaxy S25.

Nu știm încă cum va arăta noul design, dar dacă zvonul este adevărat, se pare că seria Galaxy S25 va fi prima care va beneficia de el, iar apoi și alte modele din gama Galaxy, așa cum s-a întâmplat și cu Galaxy S22 și S23, care au inspirat seria Galaxy A, mai accesibilă.

Samsung lucrează deja la o tehnologie OLED 2.0 de ultimă generație, care ar putea fi gata până în 2025. Anul trecut, compania a anunțat că vrea să stabilească un nou standard pentru securitatea bazată pe amprente, cu o tehnologie care ar permite scanarea mai multor amprente pe întregul ecran OLED 2.0.

Introducerea OLED 2.0 ar putea însemna, de asemenea, trecerea la camera sub ecran (UPC) de la telefoanele pliabile la cele plate.

OLED 2.0 este o tehnologie foarte importantă pentru Samsung Display și pentru divizia sa de telefoane mobile. Debutul OLED 2.0, dacă va fi gata până în 2025, ar putea fi un motiv suficient pentru ca Samsung să considere că merită o reproiectare a flagship-ului Galaxy S.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ZTE Libero Flip, o minune de la ZTE care se pliază și nu costă o avere.

Google aduce Chrome pe mașinile electrice și îți oferă mai multe funcții inteligente

Amazfit Helio Ring, inelul inteligent care te face să fii în formă

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

Redmi Watch 4 Lansat Oficial: Ceasul inteligent cu HyperOS, carcasă metalică, GPS și ecran AMOLED

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Messenger va fi din nou accesibil și fără un cont de Facebook

Intel face istorie cu procesoarele sale revoluționare pentru PC-uri

 Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială