Review Apple Vision Pro și videoclip de unboxing înainte de lansare oficială.

Review Apple Vision Pro și videoclip de unboxing înainte de lansare oficială.

Apple Vision Pro sunt ochelarii de realitate mixtă pe care mulți dintre noi îi așteptăm cu nerăbdare. Ei promit să ne ofere o experiență imersivă și interactivă, folosind tehnologia avansată a Apple. Dar cum arată ei în realitate și ce pot face? Pentru a afla, putem urmări videoclipul de unboxing al lui Marques Brownlee, unul dintre cei mai populari youtuberi de tech.

Videoclipul are 19 minute, dar merită să îl vedeți dacă sunteți curioși despre ochelarii Apple Vision Pro. Marques ne arată cum se deschide cutia, care este destul de simplă și elegantă, și ce accesorii găsim înăuntru.

Marques ne explică și cum funcționează ochelarii, care au un ecran OLED de 8K și un câmp vizual de 180 grade. Ochelarii se conectează la un iPhone sau un iPad prin Bluetooth și pot rula aplicații dedicate de realitate mixtă.

Prețul ochelarilor Apple Vision Pro este de 3.500 de dolari, ceea ce îi face destul de scumpi pentru majoritatea oamenilor. Apple a anunțat că a vândut 200.000 de unități în precomandă, dar nu se știe cât de mare va fi cererea după lansare. Comparativ, Apple vinde peste 200 de milioane de iPhone-uri pe an, iar Meta vinde aproximativ 6 milioane de Oculus pe an.

Voi ce părere aveți despre ochelarii Apple Vision Pro? Credeți că merită banii? Ați vrea să îi încercați? Scrieți-mi în comentarii

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 Samsung Galaxy S24 primește update-ul mult așteptat, care le face telefoanele și mai bune

De ce nu se laudă Samsung cu cea mai tare chestie de la Galaxy S24 Ultra?

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Cum arată GTA VI în lumea reală? Uite aici primul trailer!

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch 2, Watch S3 disponibile in Romania.

Telefonul Barbie Flip Phone, telefonul roz care nu are internet, dar are farmec

Samsung Galaxy S24, gata de lansare – ce culori și ce memorie o să aibă

Swarovski AX Visio, binoclul inteligent care identifică ceea ce privești.

Știrile viitorului, spuse de inteligența artificială. Uite cum sună!

Descoperă Seria Pura 70: O Nouă Dimensiune a Inovației HUAWEI

Prețurile seriei Galaxy S24 în Europa au fost dezvăluite.

Cine poate vedea Blockchainul: Transparența și Confidențialitatea în Tehnologia Blockchain