Când o să avem un iphone cu o cameră sub ecran? Nu prea curând, din păcate

Când o să avem un iphone cu o cameră sub ecran? Nu prea curând, din păcate

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un subiect care mă pasionează: iPhone-urile. Știu, știu, sunteți sătui de ele, dar nu vă faceți griji, nu o să vă plictisesc cu detalii tehnice sau specificații plictisitoare. Vreau doar să vă spun cât de mult îmi doresc un iPhone cu o cameră sub ecran. Da, ați auzit bine, o cameră sub ecran, nu deasupra, nu în lateral, nu în spate, ci sub ecran. Cum ar fi asta?

Ei bine, se pare că nu prea curând, pentru că Apple nu se grăbește să ne ofere această minune. Potrivit unor surse din Coreea, primul iPhone cu o cameră sub ecran ar putea veni după 2026. Da, după 2026, adică peste 5 ani. Până atunci, probabil că vom avea mașini zburătoare, roboți personali și colonii pe Marte, dar nu și un iPhone cu o cameră sub ecran.

De ce atâta așteptare, vă întrebați? Se pare că Apple este foarte pretențios cu calitatea imaginii și nu este mulțumit de mostrele de camere sub ecran pe care le-a primit de la furnizori. Nu de alta, dar vrea să ne ofere o experiență de selfie de neuitat, fără nicio urmă de ecran în cale. Și pentru asta, are nevoie de o tehnologie nouă, care să permită obiectivului să transmită suficientă lumină pentru a rezulta o fotografie clară și luminoasă.

Dar nu vă faceți iluzii, nu o să primim toți această tehnologie în același timp. Apple are grijă să ne facă să ne simțim speciali și să ne diferențieze după buzunar. Așa că, se zvonește că doar modelele Pro de iPhone vor primi Face ID sub ecran în 2025, iar restul vor trebui să aștepte până în 2027. Asta dacă nu se schimbă planurile între timp, căci știm cu toții cât de imprevizibil este viitorul.

Mi se pare o idee genială, care ar face telefonul mult mai elegant și mai futurist. Mi-ar plăcea să pot face selfie-uri fără să mă deranjeze niciun notch, nicio gaură, nicio margine. Mi-ar plăcea să am un ecran complet, fără nicio întrerupere, care să îmi ofere o vizualizare perfectă. Mi-ar plăcea să fiu printre primii care au un iPhone cu o cameră sub ecran.

Dar, din păcate, trebuie să mă mulțumesc cu ce am acum, adică un iPhone cu o cameră in ecran, ca toată lumea. Ce plictiseală, ce banalitate, ce dezamăgire. Sper să nu treacă prea mult timp până când Apple va decide să ne surprindă cu ceva nou și revoluționar. Aștept cu nerăbdare să vă citesc părerile în comentarii. 

iphine display timeline
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 13 Ultra duce fotografia pe smartphone la un nou nivel cu sistemul său versatil cu patru camere

Huawei MatePad Pro 11 2024: O tabletă de ultimă generație cu conectivitate prin satelit.

Spotify a depășit 600 de milioane de utilizatori: cum a reușit să domine piața de streaming

Bard AI se mută în Google Messages.

Revoluția Electrică: Un Eșec Costisitor în Elveția?

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

FIECARE IPHONE 15 A PRIMIT O BATERIE MAI MARE

Android 14 și Wear OS 5: ce ne așteaptă la ceasurile inteligente din 2024

Samsung Galaxy A35 surprins într-o fotografie înainte de lansare.

Top 3 Cele mai bune smartphone-uri Android in 2023

S Pen-ul de la Galaxy S24 Ultra are probleme cu accesoriile magnetice MagSafe și Qi2

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere? Sfaturi practice.