Revoluția Apple: iPad Pro și Surpriza Chipset-ului M4

Revoluția Apple: iPad Pro și Surpriza Chipset-ului M4

Apple se pregătește să ne surprindă din nou cu lansarea ultimei sale inovații în materie de tablete pe data de 7 mai. Toate privirile sunt îndreptate către noua generație de iPad Pro, care promite să vină în două variante de dimensiuni, dar cu o schimbare majoră sub capotă.

Contrar așteptărilor, Mark Gurman de la Bloomberg ne-a informat că Apple ar putea renunța la anticipatul chipset M3 în favoarea unui nou venit în familia de procesoare Apple: chipset-ul M4. Deși acesta nu a fost încă dezvăluit oficial, zvonurile despre M4 au început să circule încă din aprilie, cu promisiunea că va alimenta nu doar viitoarele modele de Mac, ci și că va debuta în noul iPad Pro.

Dacă zvonurile se confirmă, noul iPad Pro ar putea fi primul dispozitiv Apple care integrează inteligență artificială avansată, marcând un pas uriaș în evoluția tabletelor. Această inovație ar putea fi motivul pentru care fanii Apple au așteptat cu nerăbdare prezentarea noilor modele iPad Pro.

Și parcă pentru a adăuga și mai multă strălucire debutului, se zvonește că noile iPad Pro vor avea parte de ecrane OLED, o premieră pentru tabletele Apple. Această caracteristică, alături de îmbunătățirile calitative ale afișajului, ar putea face din noile modele cele mai subțiri iPad-uri create vreodată.

Evenimentul Worldwide Developers Conference (WWDC) din acest an va fi scena pe care Apple va demonstra cum noul chipset M4 și iPad Pro vor exploata la maximum noile funcții de inteligență artificială ale iPadOS 18, care va fi lansat toamna aceasta. Așadar, rămâne să vedem cum va folosi Apple această tehnologie pentru a redefine experiența utilizatorilor săi.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung T5 EVO. Primul SSD Extern portabil de 8 TB din lume.

Mașini zburătoare cu 360 km/h se vor concura între ele anul viitor.

Apple a lanast iOS 17.3: O funcție genială pe care Android nu o are.

Ce telefon ai? 5G-ul e plin de găuri, producătorii sunt îngrijorați

Dezvăluiri Samsung One UI 6.1: Ce funcții noi de inteligență artificială aduce interfața

Swarovski AX Visio, binoclul inteligent care identifică ceea ce privești.

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

Declinul Torrenting-ului: De la Predominanță la Marginalizare

Funcția de partajare a parolelor ar putea ajunge în curând pe Android

Vivo V30 vine cu Snapdragon 7 Gen 3 și camere de top.

Microsoft lansează aplicația Copilot cu inteligență artificială pentru Android

Se clarifică, în sfârșit, ce procesor va fi folosit pe telefoanele Galaxy S24 în Europa