Spotify Schimbă Jocul: Noi Tarife la Orizont!

Spotify Schimbă Jocul: Noi Tarife la Orizont!

Spotify, gigantul streaming-ului muzical, își menține oferta actuală de 10,99 dolari pentru abonament, dar doar până la finalul acestei luni. După aceea, utilizatorii se pot aștepta la o ajustare a prețurilor.

De ani de zile, Spotify a oferit un abonament standard de 9,99 dolari, până când, în iulie anul trecut, tariful Premium a crescut la 10,99 dolari. Acum, se conturează o nouă creștere de preț. Conform surselor, până la sfârșitul lunii aprilie, abonamentul ar putea să se scumpească cu încă 1-2 dolari în regiuni precum Marea Britanie, Australia, Pakistan și alte câteva piețe. Se preconizează că această tendință se va extinde și în alte zone, cu planuri de implementare “pe parcursul anului”.

În culise, se zvonește că Spotify ar putea lansa un nou plan “basic”, care va coexista cu opțiunea Premium actuală de 10,99 dolari. Acest nou plan ar putea exclude recent popularizata selecție de audiobook-uri, dar va păstra accesul la muzică și podcast-uri. Sperăm că aceasta nu va implica compromisuri în ceea ce privește calitatea audio.

Și pentru cei cu ureche muzicală fină, se pare că Spotify nu a abandonat planurile pentru pachetul “Supremium”. Acesta promite streaming de înaltă fidelitate și alte funcții premium. Recent, unii utilizatori au raportat apariția logo-ului Dolby Atmos pe ecranul de redare, sugerând că sunetul surround ar putea fi inclus în curând în oferta Supremium.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Cum arată noul Google Pixel 9 Pro: Primele randări.

Seria Galaxy S24 ar putea fi cele mai inteligente telefoane cu AI din toate timpurile

Samsung pregătește Galaxy A15 5G cu display de 90 Hz, procesor MediaTek Dimensity 6100+ și baterie mare.

Samsung Galaxy XCover 7, scăpat pe internet înainte de lansare

OnePlus 12 este cel mai luminos ecran de pe piață. Află cum îl bate pe Pixel 8 Pro! 

Galaxy S24 cu Exynos 2400 vs Snapdragon 8 Gen 3: Cine va câștiga bătălia cipurilor?

Microsoft a dat-o în bară și a scăpat pe net noile procesoare Intel Meteor Lake și Raptor Lake Refresh

Samsung aduce Android 14 si pe Galaxy A14 5G si Galaxy A53 5G

Ce este HAARP? Proiectul HAARP și controversele asociate

Acum televizoarele Smart Samsung din 2020 au și aplicații de jocuri în cloud.