Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în câteva secunde.

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.

Galaxy A25 5G va fi lansat anul viitor, dar între timp, continuă să curgă vești, iar acum iată că mai apare o informație, de data aceasta despre încărcare.

Samsung Galaxy A25 este programat să fie lansat anul viitor, dar, așa cum se întâmplă de obicei în această industrie, acest mic detaliu nu împiedică apariția a tot felul de scurgeri de informații. În acest caz particular, curioșii au descoperit o nouă

galaxy a25 5g tuv

Aceasta constă în faptul că dispozitivul se încarcă la 25 de wați, ceea ce este indicat prin „DC 9 V; 2,77 A”, cele două numere fiind înmulțite împreună. Așadar, o baterie descărcată nu se va reface cu o viteză amețitoare atunci când este conectată la rețea. Deși trebuie adăugat că, în urmă cu doar câțiva ani, 25 de wați ar fi fost considerată o putere excelentă.

Ce se mai poate ghici despre Galaxy A25 5G, acesta primește un ecran AMOLED de 6,44 inci cu rezoluție FHD+ și refresh de 90 Hz. Dispozitivul va fi echipat cu un chipset Exynos 1280, potrivit Geekbench, alături de care vor sta 6/8GB de RAM și o baterie de 5000 mAh. În ceea ce privește camera foto, ne putem aștepta la o cameră principală de 50MP, un obiectiv ultra-wide de 5MP și un macro de 2MP.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

Android te va anunța când bateria ta are nevoie de o schimbare

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

S-A LANSAT PROCESORUL HIGH-END DIMENSITY 9300

Ce este Quick Share și cum îți poate schimba modul de partajare a conținutului pe Android

De ce să îți actualizezi Windows cât mai repede posibil

AI-ul: un instrument defect și periculos pentru selecția candidaților.

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

Alexa, asistentul inteligent de la Amazon, ar putea deveni cu plată. Dar merită?

Apple retrage actualizarea iOS 17.3 beta 2 din cauza unui bug grav

Xiaomi 14 Ultra primește, de asemenea, un kit de cameră care poate fi folosit ca o baterie externă