Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Samsung a stârnit recent confuzie prin publicarea unei note de subsol care părea să sugereze că Galaxy S20 și Note 20 vor primi Android 14, deși acestea nu mai sunt pe lista de actualizări majore. Din nefericire, însă, trebuie să ne resemnăm, nu vor mai exista actualizări majore pentru vârfurile de gamă din 2020, ci doar actualizări minore, corecții și patch-uri de securitate.

Oferta Emag

Totul a început de la un articol postat pe site-ul oficial Samsung despre noutățile legate de camera One UI 6, cu accent pe inteligența artificială. Sub articol se găsește o notă de subsol care conține următorul comentariu:

one ui samsung

Listarea includea, de asemenea, seriile S20 și Note 20, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că aceste dispozitive vor primi și ele One UI 6.0 bazat pe Android 14. Însă, nu este așa, deoarece nota de subsol 2 se referă la noile funcții ale aplicației Enhance-X, nu la noul sistem în ansamblu.

samsung camera enchance

Între timp, Samsung a modificat articolul și a șters seria Galaxy S20 și Note 20 din nota de subsol pentru a evita confuzia. Este posibil ca aceste telefoane să primească unele actualizări ale camerei foto, dar cu siguranță nu noul Android, sau este de asemenea posibil ca ele să fi fost adăugate din greșeală în listă.

Samsung Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra, precum și Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra, au fost lansate în 2020 cu Android 10, iar Samsung a promis trei actualizări majore de Android pentru acestea, ceea ce înseamnă că se vor opri la Android 13. Vor mai primi în continuare actualizări minore și patch-uri de securitate, dar nu pentru mult timp.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HarmonyOS: sistemul de operare al Huawei care face furori în China și în lume.

Întregul internet a fost dezlănțuit pe ChatGPT

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google