Noua consolă Xbox va fi cel mai tare lucru pe care l-au făcut vreodată: ce planuri are Microsoft pentru viitor

Noua consolă Xbox va fi cel mai tare lucru pe care l-au făcut vreodată: ce planuri are Microsoft pentru viitor

Sarah Bond, șefa diviziei Xbox de la Microsoft, a făcut o declarație bombă într-un podcast oficial Xbox: următoarea consolă va fi cel mai tare lucru pe care l-au făcut vreodată. E clar că vorbea despre noua generație Xbox, care se anunță a fi o minune tehnologică.

Dar asta nu e tot. Phil Spencer, șeful Microsoft Gaming, a spus că lucrează la un Windows special pentru gadgeturi portabile, ceea ce înseamnă că ar putea să scoată și un Xbox de buzunar. Ar fi tare să vedem cum se descurcă Microsoft pe o piață unde Nintendo Switch, Steam Deck, ROG Ally sau Lenovo Legion Go fac legea.

Sarah a mai zis că Microsoft va da mai multe detalii despre noua consolă în perioada sărbătorilor, dar și despre ce au în plan pentru viitor. Deci, să fim cu ochii pe ei, că s-ar putea să ne uimească cu cel mai mare progres tehnologic din istoria Xbox. Și nu doar noi, jucătorii, vom avea de câștigat, ci și cei care fac jocurile.

Pe lângă noua consolă, se mai aude că ar veni și un Xbox Series X fără unitate optică, dar și un controller nou-nouț. Să vedem dacă se adeveresc aceste zvonuri. În trecut, s-a zis că Microsoft vrea să renunțe la jocurile pe disc, dar, din fericire, au zis că nu e adevărat, așa că cei care vor să-și cumpere jocurile fizic pot respira ușurați. Cel puțin până când Microsoft nu se răzgândește.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 16 își surprinde fanii: upgrade de memorie RAM și modem 5G Advanced

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

Samsung aduce Android 14 pe mai multe dispozitive Galaxy.

Apple Watch-urile au o problemă mare cu bateria și nu e vina ta!

Elon Musk a făcut un cyborg – i-a băgat un cip în capul unui om.

Cu un truc simplu, au fost eliminate protecția chatboruilor(ChatGPT,Bard)

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Facebook, Manipularea şi Înselarea Utilizatorilor: Oscilând între Protecţie şi Pericol

Apple Vision Pro, fără YouTube și Spotify.

Seria Samsung Galaxy S24 vine cu un display mai sensibil la atingere

Samsung va revoluționa bateria iPhone cu noua tehnologie OLED