Samsung vrea să cucerească Europa cu noile Galaxy Z Flip6 și Z Fold6

Samsung vrea să cucerească Europa cu noile Galaxy Z Flip6 și Z Fold6

Se pare că Samsung nu mai are răbdare să ne uimească cu noile sale telefoane pliabile, Galaxy Z Flip6 și Z Fold6. După ce SamMobile a zis că Samsung ar pregăti evenimentul său anual Unpacked pentru începutul lunii iulie, acum și o sursă din Coreea de Sud confirmă aceeași dată. Oare ce știu ei și noi nu?

Raportul spune că evenimentul Unpacked ar fi cu două săptămâni mai devreme decât anul trecut, când a fost pe 26 iulie. Asta înseamnă că ar fi pe undeva pe 12 iulie. Și nu oriunde, ci în Paris, capitala modei și a iubirii. Samsung vrea să profite de Jocurile Olimpice de la Paris, care încep pe 26 iulie, și să își facă reclamă pe piața europeană în acest an. Se pare că Samsung vrea să ocupe locul lăsat liber de producătorii chinezi de smartphone-uri, care au avut probleme cu sancțiunile și embargourile.

Dar ce se întâmplă cu Galaxy Z Fold5 și Z Flip5, care au fost lansate anul trecut în Coreea de Sud și apoi în SUA, după două săptămâni? Oare Samsung va face la fel și anul acesta, sau va face un singur eveniment pentru toată lumea? Surse din lanțul de aprovizionare spun că Samsung a terminat testarea produselor în aprilie, așa că nu ar avea nevoie de o lansare internă în Coreea de Sud, ca anul trecut.

În plus, raportul zice că Samsung nu are în plan să lanseze alte dispozitive cu factor de formă pliabil sau rulabil în acest an, dar nu a renunțat la Galaxy Ring.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

Nothing Phone (2a) – un succes fulminant cu 60.000 de unități vândute în doar o oră

Realme Note 50 vine curând. Ce știm despre el?

Când o să avem un iphone cu o cameră sub ecran? Nu prea curând, din păcate

MSI te lasă să bagi 256 GB RAM în calculatorul tău. Da, ai citit bine.

Elon Musk: Twitter era aproape de faliment

[VIDEO]Exynos sau Snapdragon? Află cum se compară pe Galaxy S24 și S24+

Top 10 cele mai cautate telefoane la finalul anului 2023.

Ce surprize ne pregătește Samsung pentru camerele foto ale modelelor Galaxy S24, S25 și S26 Ultra

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua

Utilizatorii Galaxy S23, Atenție! Actualizarea Care Vă Poate Lăsa Fără Telefon!