Xiaomi SU7, Revoluția Electrică la Prețuri Accesibile

Xiaomi SU7, Revoluția Electrică la Prețuri Accesibile

Xiaomi își face intrarea spectaculoasă în lumea vehiculelor electrice cu lansarea mult așteptată a modelului SU7, care promite să redefinească piața cu o combinație de performanță și accesibilitate. Dezvăluită inițial anul trecut, gama SU7 a Xiaomi a fost acum prezentată în detaliu, cu un accent deosebit pe structura de preț competitivă, pregătită să cucerească piața chineză începând cu luna aprilie.

Gama SU7 vine în trei variante impresionante cu următoarele prețuri:

  • Xiaomi SU7: 215.900 yuani (aproximativ 28.040 Euro)
  • Xiaomi SU7 Pro: 245.900 yuani (aproximativ 31.940 Euro)
  • Xiaomi SU7 Max: 299.900 yuani (aproximativ 38.950 Euro)

Aceste prețuri plasează Xiaomi într-o poziție avantajoasă față de Tesla, cu Model 3 începând de la 245.900 yuani în China. Conform declarațiilor oficialilor Xiaomi, SU7 nu doar că oferă un preț mai bun, dar și specificații superioare, fiind cu 90% mai eficient decât rivalul său.

Modelul de bază SU7 impresionează cu un motor unic, capabil de o viteză maximă de 210 km/h și o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 5,28 secunde. Cu un cuplu de 400 Nm și o baterie de 73,6 kWh, SU7 promite o autonomie de până la 668 km, o cifră care merită atenție. Varianta Pro își mărește capacitatea cu o baterie de 94,3 kWh.

Dar vedeta gamei este SU7 Max, o adevărată forță a naturii cu două motoare, care atinge o viteză maximă de 265 km/h și accelerează de la 0 la 100 km/h într-un fulgerător 2,78 secunde, având un cuplu de 838 Nm. Dotat cu o baterie de 101 kWh, SU7 Max promite o autonomie de până la 800 km, stabilind un nou standard în domeniu.

Deși debutul va avea loc în China, se preconizează că SU7 va ajunge și pe bătrânul continent, inclusiv în România. Deși prețurile vor fi ajustate pentru piața europeană, Xiaomi ar putea oferi o alternativă mai accesibilă cu 10-15% față de modelele Tesla comparabile, schimbând astfel dinamica pieței auto electrice.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Oferta de Televizoare Samsung 2023.De la HD-8K avem de toate.

Xiaomi Watch S3: Un ceas inteligent cu specificații și funcții de top

Cum să încarci telefonul Android fără cablu și cu magneți? Simplu cu MagSafe.

Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții

Cum arată Samsung Galaxy S24 Ultra în realitate? Primele imagini cu ecranul aprins, dezvăluite.

Probleme cu Android Auto pentru unii posesori de Galaxy S24

Cum îți spionează guvernele telefonul prin Apple și Google?

Samsung Galaxy A25 5G: nu se va încărca în doar câteva secunde.

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Snapdragon 8 Gen 4, mai tare ca Apple M2? Ce zice un test de laborator

Ce are Galaxy S24 FE mai bun decât Galaxy S24? Află aici