Xiaomi x Leica Optical Institute: Xiaomi și Leica fac echipă pentru a revoluționa fotografia pe mobil

Xiaomi x Leica Optical Institute: Xiaomi și Leica fac echipă pentru a revoluționa fotografia pe mobil

Xiaomi și Leica Camera AG au anunțat că o să facă un institut optic împreună, care o să schimbe tot ce știi despre fotografia pe mobil – scrie WebWire.

E un pas mare pentru industria smartphone-urilor. Noul institut o să se ocupe de tehnologii optice de ultimă oră și o să combine imagistica digitală cu inteligența artificială.

Xiaomi și Leica nu sunt la prima colaborare, dar acum vor să facă niște produse și soluții care să ducă telefoanele mobile la alt nivel, în ceea ce privește calitatea imaginii, tehnologia și experiența utilizatorului. O să vedem primele rezultate la sfârșitul lunii, când o să lanseze Xiaomi 14 Ultra.

Institutul o să continue să inoveze în domeniul tehnologiilor optice pentru imagistica mobilă, ca să facă un sistem optic care să răspundă cerințelor noii ere a fotografiei mobile. Xiaomi și Leica o să lucreze la patru domenii principale: lentile optice compacte și precise, performanță îmbunătățită a imaginii, standarde optice validate și tehnologii optoelectronice cercetate.

Pentru a face noul institut, Xiaomi și Leica au pus la bătaie resurse mari și au făcut o echipă de 200 de specialiști. Cercetarea și dezvoltarea o să se facă în trei laboratoare din Beijing, care ocupă 2.644 de metri pătrați și sunt printre cele mai dotate din lume.

Xiaomi and Leica unveil Xiaomi x Leica Optical Institute

William Lu, partener și președinte al Xiaomi Group, a declarat: “Leica e faimoasă pentru lentilele optice de calitate pe care le face de un secol și e un model pentru toată lumea prin proiectele de inginerie și producția de excepție. Cu noul Institut Optic Xiaomi x Leica, o să folosim mai bine punctele forte ale fiecăruia, o să depășim limitele optice ale imagisticii mobile și o să fim lideri în era imagisticii mobile.”

Matthias Harsch, directorul general al Leica Camera AG, a declarat: “Leica Camera AG e mândră de colaborarea cu Xiaomi. Am reușit să aducem expertiza Leica în domeniul fotografiei pe mobil, cu obiectivele optice Leica Summilux făcute împreună. Sistemul optic din Xiaomi 14 Ultra o să fie un pas important în colaborarea noastră, care o să ne dea poziția de lideri în domeniul imagisticii mobile, bazându-ne pe cele mai bune obiective Summilux de pe piață.”

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizarea instrumentelor Google AI: noi caracteristici AI pentru 2023

Google pregătește un nou chatbot numit Gemini care să concureze cu ChatGPT

Xiaomi 14/14 PRO Lansat Oficial, noul flagship cu design rafinat, procesor de ultimă generație și cameră LEICA Summilux

Mai multe modele Samsung ar putea rula Android 14 în zilele următoare.

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

Samsung se confruntă cu o problemă: lista de actualizare la Android 14 a dispărut de pe site-ul oficial

Guvernul SUA dezvăluie: IA, o amenințare mai mare decât armele nucleare?

Cu un truc simplu, au fost eliminate protecția chatboruilor(ChatGPT,Bard)

Toate modelele iPhone 16 ar putea primi chipset-uri A18 anul viitor

Samsung a lansat un robot aspirator cu inteligență artificială care curăță podeaua cu aburi

Facebook Anunță Revoluția AI: Algoritmul Care Schimbă Regulile Jocului